38imak
Elita
- Poruka
- 20.804
Sta msilite?
Samo skup ili i smena vlasti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta msilite?
Samo skup. Vlast se menja jedino na izborima. Nismo mi Ukrajina.
Te izbore priznali i EU i Ameri. Pa ti vidi.Vlast se menja na izborima, ali ne na VUCICEVIM IZBORIMA.
Ako pocne 3.14ckaza ja mislim da masa mora da zauzme bar policijsku stanicu u NS koja je nekih 500m od Z. Stanice i 100m od Bulevara. Nesto moraju zauzeti makar simbolicki i pozvati zemlju na opstenarodni ustanak.
Vucic i SNS nisu vlast dobili na izborima.Te izbore priznali i EU i Ameri. Pa ti vidi.
U vezi opštenarodnog ustanka -neće ga biti a što se tiče zauzimanja policijske stanice fasovaćete robiju a neki izgubiti i glavu nizašta. Sve drugo no pametno.
EU, Amerika, Izrael, Rusija, Kina... kažu- jesu.Vucic i SNS nisu vlast dobili na izborima.
Isto kao i Putin.
Nema ta vlast u inđiji veze sa narodom veruj mi.Indjija je btw najvece smece od grada.
Pa onda neka je se rese na sl. izborimaNema ta vlast u inđiji veze sa narodom veruj mi.
Isto kao kod mene na vračaruPa onda neka je se rese na sl. izborima

Iskustvo govori da je ljudim lakše zimi da protestvuju!Zimski period. Možda samo opomena režimu, a na proljeće druga priča.
Ko zna? Dešavanja koja se najavljuju su obično zabavnog karaktera, a ozbiljna dešavanja dolaze kada se najmanje nadaš!![]()
Možda ti ideš na žurku za noć veštica.Ide na zurku za noc vestica, jeftina tinejdzerska zabava
Sta msilite?

Te izbore priznali i EU i Ameri. Pa ti vidi.
U vezi opštenarodnog ustanka -neće ga biti a što se tiče zauzimanja policijske stanice fasovaćete robiju a neki izgubiti i glavu nizašta. Sve drugo no pametno.

u novom sadu eeeeeeeeeeejMEDIA=youtube]WboggjN_G-4[/MEDIA
Ma kakvi zvučni, već su spremili i hipersonične!Ne znam, 15. marta je vlast upotrebila zvucni top i slala naoruzane huligane na narod,
nadam se da nece opet smisliti neku podlost
A sto se tice naroda koji ce se okupiti tamo, bice kao i tog 15. marta miran protest
Kako je av počeo više love da sipa Ostoji liga je sad dosta izjednačena izmedju blizanaca. A drugi klubovi nisu u velikom zaostatku.u novom sadu eeeeeeeeeeej
u novem saduuuuuuuu eeeeeeeeeej
jebase ciganeeeeeeeeeeeeeee
Opet si se predozirala Informeromoni se nadaju kao sto vidis da ce biti okrsaja i smene vlasti
A ja kazem sta je babi milo to joj se i snilo haha
U subotu program počinje u 10 časova, navode.
"Građani će se simbolično okupljati na 16 lokacija širom Novog Sada. Odatle se kreće ka Železničkoj stanici gde će se održati 16 minuta tišine za stradale. Potom ćemo imati program, govore studenata, polaganje venaca. Program će biti dostojanstven, kako priliči tom danu. To je sigurno najveći dan u našem pokretu", naveo je Mateja.
Dana ističe je 1. novembar miran, dostojanstven, komemorativni skup.
"Zamolili bismo građane da ne nose nikakve zastave, bedževe, niti bilo kakva obeležja, jer ovo je dan u kome pokazujemo isključivo žalost prema stradalima", istakla je.
Vesti
|
pre 2 h
Vesti
|
pre 6 h
Studenti podsećaju da oni nikada nisu inicirali nasilje i da će učiniti sve što je u njihovoj moći da ne dođe do njega.
Po gradu će biti više punktova na kojima ljudi mogu da se obrate za zdravstvenu pomoć, dodali su.
"Jedan punkt će biti na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Bulevara oslobođenja. Drugi će biti na raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Bulevara oslobođenja. Jedan će biti kod Prekršenog suda i u blizini Futoške pijace", kazala je Dana.
Zahvalili su građanima i zborovima na pomoći i uputio one koji bi želeli da pomognu da im se obrate putem njihovih zvaničnih naloga na društvenim mrežama.
Skup će trajati do 20 časova - trenutno je ideja da se skup završi na Keju, ali izmene su moguće.
"Ponosni smo na naše kolege, pogotovo kolege iz Novog Pazara, koji pešače više od 400 kilometara, što je neverovatno nepojmljivo. Svi ti dočeci, to je jako emotivno i kao nešto što se samo tada može doživeti. A sa druge strane, to znači i građanima tih mesta. Ja sam iz Banatskog Karlovca, koji je dočekao šetače iz Vršca. I tada sam videla koliko ovo znači i tim ljudima da vide studente, da pruže sve što mogu. I pružili su mnogo", rekla je Dana.
Oči sveta će biti uperene u ovaj skup, ali studenti kažu da neće odustati ni nakon 1. novembra.
"Naš cilj je ispunjenje zahteva. Idemo napred ka njemu i ne odustajemo", zaključili su oni.
a jel okupljanje iskljucivo u novom sadu ili ce biti okupljanja i u beogradu?