Da li će se kopati litijum ili ne?

Da li će doći do kopanja u slučaju JADAR ili ne?

• Ukupno glasova
    57
Jeste, imas "insekt za duh".

Kada shvatiš da ovaj svet funkcioniše po principu ogledala i da ništa nije onako kako izgleda onda je, veruj mi, mnogo lakše shvatiti

Uvek se zapita zašto i zbog čega a ne šta

Nije normalno da se ovolika galama diže oko hebenog otvaranja rudnika, da se plasiraju ovolike laži i na sve to još da se preti ratom

Znači neko je ostao kratkih rukava ili je planirao nešto pa mu se izjalovio

Kada shvatiš da ovaj svet funkcioniše po principu ogledala i da ništa nije onako kako izgleda onda je, veruj mi, mnogo lakše shvatiti

Nije normalno da se ovolika galama diže oko hebenog otvaranja rudnika, da se plasiraju ovolike laži i na sve to još da se preti ratom

Odmah da kažem da sam 100% za litijum ako se odmah prijaviš da ti i tvoja porodica budete kopači u tom rudniku u dolini Jadra.

U kom ti veku, čoveče, živiš .. :zcepanje: :zcepanje:
Šta, nešto nisi za rudnik?
To me podseti na moju ludu omladinu iz kraja kad krenu da srbuju i sviraju frulu, a Kosovo i Metohiju ne bi našli ni na karti Srbije. I kad pitam zašto ne služe ovih 6 meseci dobrovoljno u VS, krene priča kako su se tek zaposlili, studiraju ili moraju tetki da odnesu lek. Tako i ti, jaka si na rečima i toeto.

Šta, nešto nisi za rudnik?
To me podseti na moju ludu omladinu iz kraja kad krenu da srbuju i sviraju frulu, a Kosovo i Metohiju ne bi našli ni na karti Srbije. I kad pitam zašto ne služe ovih 6 meseci dobrovoljno u VS, krene priča kako su se tek zaposlili, studiraju ili moraju tetki da odnesu lek. Tako i ti, jaka si na rečima i toeto.

Vidi , neće biti lopate i pijuka pa lrampaj, 90% je automatizovano tako da ne brini

Sve je na dugme

Normalno je, jer to nije obican rudnik, a sam proces prerade unistava i mnogo vece zemlje od nas.

Autorska
Anketom da vidimo mišljenje, da li smatrate da će na kraju doći do kopanja i prerade litijuma ili će projekat JADAR biti zaustavljen i neče doći do tog posla?

Hoće. Na veliku štetu Srbije i srpskog naroda koji će ovde morati da živi na pola teritorije životno ugroženo.

Da bar neke pare dobijemo... nećemo ni to dobiti.

Može da se zaustavi ako bi postojao jak nacionalni otpor i jedinstvo, ali toga nema, da ima ne bi ovaj psihopata bio 10 godina na vlasti.

U nekom momentu su Globalisti odlučili da transformišu svet iz naftnih energenata u električne energente. Pa mu sad litijum dođe kao nekad što je bila nafta. A većina nesposobnih država koje su na svojoj teritoriji imale nafte nisu sjajno prošle. Litijum za razliku od nafte je mnogo gori po teritoriju gde se rudari.

Kopaće se u nekim drugim zemljama a Srbi će hteti da kopaju kad ta ruda više ne bude imala nikakvu ozbiljnu vrednost.
Uglavom opoziciji je na nagovor hrvatske obaveštajne službe, uspelo da ubedi stanovništvo da je eksploatacija litijuma ekološka katastrofa za šta ne postoji ni jedna iole ozbiljna indicija.

Neće ljudi da se popale na tako prazne narative.

A problem vam je što sad ne možete da optužite Zapad jer je Rio Tinto sa Zapada? Velika internacionalna kompanija sa sedištem u Londonu.

Kakav presedan... po prvi put u životu Srba da Zapad za nešto nije kriv. Pa mora novi krivac da se nađe, ali mora neko omražen, pa novi kec u rukavu, ko.. pa Ustaše.

Loša priča... da je Zapad, poverovali bi. Ali ovako, teško.

Mogli ste bar Šolaka da optužite. Šolak je često dežurni krivac.

Neće ljudi da se popale na tako prazne narative.

A problem vam je što sad ne možete da optužite Zapad jer je Rio Tinto sa Zapada? Velika internacionalna kompanija sa sedištem u Londonu.

Kakav presedan... po prvi put u životu Srba da Zapad za nešto nije kriv. Pa mora novi krivac da se nađe, ali mora neko omražen, pa novi kec u rukavu, ko.. pa Ustaše.

Loša priča... da je Zapad, poverovali bi. Ali ovako, teško.

Mogli ste bar Šolaka da optužite. Šolak je često dežurni krivac.
Nije da Hrvati ne daju materijal za razne Ljubane Karane. :mrgreen:

Back