Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 43.576
Aha, kad sad pogledam tvoju prošlu izjavu:
Znači priznaješ da SNS - ovci nisu najbolji. U redu, slažem se.
Rekoh neće RioTino birati po partijskoj pripadnosti
Tako da ne brini
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, kad sad pogledam tvoju prošlu izjavu:
Znači priznaješ da SNS - ovci nisu najbolji. U redu, slažem se.
Strasno je sta ti pises i kako razmisljas.Rekoh neće RioTino birati po partijskoj pripadnosti
Tako da ne brini
Ima preterivanja, ali vecina je tacna.
Gledaj malo nesto drugo osim RTS.
Jeste, imas "insekt za duh".Ništa nije tačno
Ne gledam ni RTS ni bilo koju TV a ako i uhvatim nekad nešto to je sporedno
Usput pročitam neke vesti i obično mi ostanu u memoriji one koje su mi malo čudne
Kasnije se ispostavi da se uklapaju u neki širi događaj
Jeste, imas "insekt za duh".
ne mogu se nacuditiZlo i naopako u svom svom sjaju
Odmah da kažem da sam 100% za litijum ako se odmah prijaviš da ti i tvoja porodica budete kopači u tom rudniku u dolini Jadra.Kada shvatiš da ovaj svet funkcioniše po principu ogledala i da ništa nije onako kako izgleda onda je, veruj mi, mnogo lakše shvatiti
Uvek se zapita zašto i zbog čega a ne šta
Nije normalno da se ovolika galama diže oko hebenog otvaranja rudnika, da se plasiraju ovolike laži i na sve to još da se preti ratom
Znači neko je ostao kratkih rukava ili je planirao nešto pa mu se izjalovio
Odmah da kažem da sam 100% za litijum ako se odmah prijaviš da ti i tvoja porodica budete kopači u tom rudniku u dolini Jadra.
Šta, nešto nisi za rudnik?U kom ti veku, čoveče, živiš ..
Šta, nešto nisi za rudnik?
To me podseti na moju ludu omladinu iz kraja kad krenu da srbuju i sviraju frulu, a Kosovo i Metohiju ne bi našli ni na karti Srbije. I kad pitam zašto ne služe ovih 6 meseci dobrovoljno u VS, krene priča kako su se tek zaposlili, studiraju ili moraju tetki da odnesu lek. Tako i ti, jaka si na rečima i toeto.
Pa dobro...videćemo.Nije goreo baš da je goreo
Prikupilo se sa raznih strana par hiljada zamlata
( Isto kao što i SNS voda svoje stado)
Uradila se slika, donji rakursi, još malo fotošopovana i eto zadatka za vojnu da ubedi druge šta su videli
Mani tih mantri propagande
Nema, sve znaš. Kao prava sendvičarka Rio Tinta, pardon Rio Save.
Jel istina da od varenja oce zubi da ispadnu?Poraste će jedino na žalost maligne bolesti.
Oči bolu ako variš bez maske.Jel istina da od varenja oce zubi da ispadnu?
To znam.Oči bolu ako variš bez maske.
dosad su koliko? 3-4 puta radile fantomke ili cekici. sta je problem josjedanred?Nije prvi put da neka služba poturi svoje a onda grakne kako su tuđi
Evo ti već znaš scenarijo
More ...da se nosiš ..
I verujem kad si videla nacistu Šolca da je došao kod Žvalavog da si nazdravila za oba ološa? Nema šta, sad ti i nacisti odgovaraju kad vršljaju po Srbiji...Logično je .. ne očekiuješ valjda da top svetska kompamija koja najviše radi po Kanadi, USA i Australiji zapošljava Alije Sirotanoviće u 21-om veku?
Normalno je, jer to nije obican rudnik, a sam proces prerade unistava i mnogo vece zemlje od nas.Kada shvatiš da ovaj svet funkcioniše po principu ogledala i da ništa nije onako kako izgleda onda je, veruj mi, mnogo lakše shvatiti
Uvek se zapita zašto i zbog čega a ne šta
Nije normalno da se ovolika galama diže oko hebenog otvaranja rudnika, da se plasiraju ovolike laži i na sve to još da se preti ratom
Znači neko je ostao kratkih rukava ili je planirao nešto pa mu se izjalovio
Autorska
Anketom da vidimo mišljenje, da li smatrate da će na kraju doći do kopanja i prerade litijuma ili će projekat JADAR biti zaustavljen i neče doći do tog posla?
Kopaće se u nekim drugim zemljama a Srbi će hteti da kopaju kad ta ruda više ne bude imala nikakvu ozbiljnu vrednost.
Uglavom opoziciji je na nagovor hrvatske obaveštajne službe, uspelo da ubedi stanovništvo da je eksploatacija litijuma ekološka katastrofa za šta ne postoji ni jedna iole ozbiljna indicija.
Nije da Hrvati ne daju materijal za razne Ljubane Karane.Neće ljudi da se popale na tako prazne narative.
A problem vam je što sad ne možete da optužite Zapad jer je Rio Tinto sa Zapada? Velika internacionalna kompanija sa sedištem u Londonu.
Kakav presedan... po prvi put u životu Srba da Zapad za nešto nije kriv. Pa mora novi krivac da se nađe, ali mora neko omražen, pa novi kec u rukavu, ko.. pa Ustaše.
Loša priča... da je Zapad, poverovali bi. Ali ovako, teško.
Mogli ste bar Šolaka da optužite. Šolak je često dežurni krivac.
Nije da Hrvati ne daju materijal za razne Ljubane Karane.