Да ли ће Русија издати Србе још једном?

Ако Русија изда Србе још једном престају ли ваше симпатије према Русији?

• Да

• Не

• Не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
Ја сам Русофил дуго али после толиког издајства према сопственој земљи а наравно према Републици Српској и Србији почиње да се клима. Срушило бих се Русофилство не само код мене, него верујем и код многих Срба ако бих Русија још једном издала Србе и не бих спречила увођење санкције Републици Српској. Камоли ако нападну војно Републику Српску а Русија не помогне Републици Српској да се одбрани.

До сада шта је Русија урадила себи и Србима:
- Крвав новац узимају од америке да бих летела са оружјем преко Русије и правила геноцид у Афганистан.

- Одавно су могли укинути хашки трибунал и високог који прети санкцијама Републици Српској, то им не пада напамет.

- Турска им је најважнији партнер и инсистирају да се Турска пита око Босне.

- Велики битан део територије пун природног гаса су дали Новешкој.

- Издали Гадафија поништивши уговор о продаји С300 и другог оружја. Путин је подржао са осталима његовим пајтосима у Кремљу да се спроведе агресија на Гадафијеву Либију не стављајући вето (ис
то као према Србима 1992), а лицемерно и подмукло се сад прави пријатељ Гадафију и као он је против бомбардовања.

- Нису признали Косово, али су зато још од 1991 подржали да се отме Крајина, Вуковар... Највеће одликовање су дали тешком ратном злочинцу Туђману и нису ни протестовали кад је Олуја спровођена.

Poslednja izmena:
Odustadoh od citanja posle treceg pogresnog koriscenja "bih" i "bi" :roll:

Al slazem se u principu, samo lud covek moze biti rusofil posle toliko puta dokazane ruske zainteresovanosti samo za svoju korist koja se skoro uvek kosi sa srpskom koristi...

To apsolutno nije tačno!
Naravno da će ljudi gledati svoju korist, ali 100 puta su nam pomogli u istoriji!

Odustadoh od citanja posle treceg pogresnog koriscenja "bih" i "bi" :roll:
Није лепо да се понашаш као наци грамар:
grammar-nazi.jpg

Al slazem se u principu, samo lud covek moze biti rusofil posle toliko puta dokazane ruske zainteresovanosti samo za svoju korist koja se skoro uvek kosi sa srpskom koristi...
Ако бих:mrgreen: прочитао све што сам написао, видео бих:mrgreen: да је Русија пуно издала и себе, а таквима слепо веровати је лудост.

To apsolutno nije tačno!
Naravno da će ljudi gledati svoju korist, ali 100 puta su nam pomogli u istoriji!
Мани се човече да понављаш шта су учинили Србима пре стотину година, те људе су Руси поклали и са њима је убијена и Руска подршка Србији.

Ако ниси слепи Русофил, знао бих да је тешки ратни злочинац Туђман кад је примио највеће одликовање држао говор у коме је рекао да су хрвати подржали црвене док су Срби се борили за Руског цара. Паметном доста ко одавно води Русију и шта је она постала откако је поклана Руска царска породица.

Мани се човече да понављаш шта су учинили Србима пре стотину година, те људе су Руси поклали и са њима је убијена и Руска подршка Србији.

Ако ниси слепи Русофил, знао бих да је тешки ратни злочинац Туђман кад је примио највеће одликовање држао говор у коме је рекао да су хрвати подржали црвене док су Срби се борили за Руског цара. Паметном доста ко одавно води Русију и шта је она постала откако је поклана Руска царска породица.

Taj rad, pre 100 godina je i USA pomagala Srbima pa im sad bas pomaze koliko vidimo :lol:

Не будимо деца. Ко данас помаже било коме? Није ли довољно шта нам Русија нуди партнерски однос без условљавања? А што се руског народа тиче они нас стварно поштују и то може да оспорава само неко злонамеран.

Не будимо деца. Ко данас помаже било коме? Није ли довољно шта нам Русија нуди партнерски однос без условљавања? А што се руског народа тиче они нас стварно поштују и то може да оспорава само неко злонамеран.

Preko 90% Rusa i ne zna da Srbija uopšte postoji. Poštuju nas, ovo ono...ahahaha:hahaha:

Idi begaj.

Bila neka emisija na TV skoro, isli novinari po Moskvi i pitali prolaznike jel znaju za Srbiju, bar pola nije znalo sta je to Srbija :lol:

Многи од њих према сопственој земљи имају издајнички однос. Навео сам пуно примера по којима се јасно види да су Руси углавноом анационални. Ја нисам злонамеран кад кажем да се могу носити заједно са америком ако издају Србе још једном.

Без царине договор је нула у односу на огромну штету што чине Србији подршком високог, хашком трибуналу, ордење тешким ратним злочинцима као што је Туђман и Месић.

Па идиотски одговор да нису позвали Србију на прославу победом над нацистичком Немачком, зато што је Србија тад била у Југославији а не самостална, а лицемери подмукли игнорисали да је Русија тада била у саставу СССР а не самостална.

Навео сам пуно примера по којима се јасно види да су Руси углавноом анационални.

Да ли си сигуран у ову тврдњу?

Па идиотски одговор да нису позвали Србију на прославу победом над нацистичком Немачком, зато што је Србија тад била у Југославији а не самостална, а лицемери подмукли игнорисали да је Русија тада била у саставу СССР а не самостална.

Једно је комунистички СССР а друго је Русија. Једно је СФРЈ а друго Србија. Има велике разлике, зар не?

Две ствари, као народ и држава, никад не би требало да урадимо:
1. да отпишемо Русију као земљу у коју се ипак колико-толико можемо поуздати
2. да испред Србије ставимо било коју другу земљу или унију земаља, па дакле, ни Русију.

Моментално се у Србији од стране политичког естаблишмента, али и од стране доброг дела званичне и незваничне опозиције чине обе грешке.
Једни чине једну, други другу.
Зато су и потребни трећи.

Back