- Poruka
- 4.932
Ја сам Русофил дуго али после толиког издајства према сопственој земљи а наравно према Републици Српској и Србији почиње да се клима. Срушило бих се Русофилство не само код мене, него верујем и код многих Срба ако бих Русија још једном издала Србе и не бих спречила увођење санкције Републици Српској. Камоли ако нападну војно Републику Српску а Русија не помогне Републици Српској да се одбрани.
До сада шта је Русија урадила себи и Србима:
- Крвав новац узимају од америке да бих летела са оружјем преко Русије и правила геноцид у Афганистан.
- Одавно су могли укинути хашки трибунал и високог који прети санкцијама Републици Српској, то им не пада напамет.
- Турска им је најважнији партнер и инсистирају да се Турска пита око Босне.
- Велики битан део територије пун природног гаса су дали Новешкој.
- Издали Гадафија поништивши уговор о продаји С300 и другог оружја. Путин је подржао са осталима његовим пајтосима у Кремљу да се спроведе агресија на Гадафијеву Либију не стављајући вето (ис
то као према Србима 1992), а лицемерно и подмукло се сад прави пријатељ Гадафију и као он је против бомбардовања.
- Нису признали Косово, али су зато још од 1991 подржали да се отме Крајина, Вуковар... Највеће одликовање су дали тешком ратном злочинцу Туђману и нису ни протестовали кад је Олуја спровођена.
До сада шта је Русија урадила себи и Србима:
- Крвав новац узимају од америке да бих летела са оружјем преко Русије и правила геноцид у Афганистан.
- Одавно су могли укинути хашки трибунал и високог који прети санкцијама Републици Српској, то им не пада напамет.
- Турска им је најважнији партнер и инсистирају да се Турска пита око Босне.
- Велики битан део територије пун природног гаса су дали Новешкој.
- Издали Гадафија поништивши уговор о продаји С300 и другог оружја. Путин је подржао са осталима његовим пајтосима у Кремљу да се спроведе агресија на Гадафијеву Либију не стављајући вето (ис
то као према Србима 1992), а лицемерно и подмукло се сад прави пријатељ Гадафију и као он је против бомбардовања.
- Нису признали Косово, али су зато још од 1991 подржали да се отме Крајина, Вуковар... Највеће одликовање су дали тешком ратном злочинцу Туђману и нису ни протестовали кад је Олуја спровођена.
Poslednja izmena:
прочитао све што сам написао, видео бих