Da li će ovo stvarno stići i do nas?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
224.557
Kao i svakog jutra krenuo sam danas sa ženom na posao. Na putu nas je pretekao ovaj automobil:

img kinez.jpg

Očigledano je ubrzavao veoma dobro. Samo sam uspeo da vidim da se zove Neta Aya. Iskreno - nikad čuo. Ali na njemu su kao što vidite regularne srpske novosadske tablice.
Ne bih lenj pa sam malo prošetao po netu i našao da ova zanimljiva kineska električna stvarčica ima 95 konja, duga je oko 4 metra i negde košta samo 9000 dolara.

Evo nekih snimaka spolja i iznutra:

1728655956405.png
1728655938510.png

Kao i svakog jutra krenuo sam danas sa ženom na posao. Na putu nas je pretekao ovaj automobil:

Pogledajte prilog 1624103

Očigledano je ubrzavao veoma dobro. Samo sam uspeo da vidim da se zove Neta Aya. Iskreno - nikad čuo. Ali na njemu su kao što vidite regularne srpske novosadske tablice.
Ne bih lenj pa sam malo prošetao po netu i našao da ova zanimljiva kineska električna stvarčica ima 95 konja, duga je oko 4 metra i negde košta samo 9000 dolara.

Evo nekih snimaka spolja i iznutra:

Pogledajte prilog 1624114Pogledajte prilog 1624113

Има у лидлу ..само у шућ мућ бојама

koliko kosta potpuna homologacija od nule....?
da spojim kao kockice automobil, i da mi odrade sve preglede na masinskom i da dobijem dozvolu da mogu da vozim....koliko ja znam to nije moglo pre 15 godina...ali da li sad moze...
Naravno pazim na sve zahteve udruzenja...tj ono koliko je razmak izmedju farova, na kojoj visini od do mogu da budu i tako neke stvari , sto britanci imaju lepo definisano...

Dosta mi vise price o propalim projektima i idejama svih ovih eu proizvodjaca automobila...
A ovamo sve skupo ubi boze, a ja necu stereo sistem od par hiljada eura, necu ogroman monitor, necu nista, ocu drajver, elektricni , kontroler koji je pouzdan, dobre instalacije, i ako moze biz silnih sistema abs, asb ace acs, des, dca i slicnog...Ficu ali elektricnog...po jednostavnosti , ne velicini...

Back