Da li će neko javiti Milošu Jovanoviću (NDSS) da ne postoji na politickoj sceni ? Sem ako 0,2% nije postojanje...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
38.870
...

Autorski osvrt na neprekidno objavljivanje u šatro opozicionim medijima izjava Miloša Jovanovića (NDSS)

Da li će neko javiti Milošu Jovanoviću (NDSS) da ne postoji na politickoj sceni ? Sem ako 0,2% nije postojanje...

Verovatno bi više glasova pokupilo "Zavicajno udruzenje Nepalaca u GSP Beograd" nego davno preminuli NDSS...

Jer ko se SNS mača lati...na izborima ne vidi 1%

Screenshot-20260514-202121-Chrome.jpg

...

...

Autorski osvrt na neprekidno objavljivanje u šatro opozicionim medijima izjava Miloša Jovanovića (NDSS)

Verovatno bi više glasova pokupilo "Zavicajno udruzenje Nepalaca u GSP Beograd" nego davno preminuli NDSS...

...
Масончић...

Њима реалност ионако није јача страна интелекта

Иначе, ово масонско маченоштво је порука, ком рогатом служе

...

...
Još nije ni odredjen datum izbora a vi već počeli da vadite ochy chornie between yourselves....

...

...

Svima njima treba da se objasni da su zavrsili i da se pomere iz javnog prostora bez uvredjene patetike napustene starije devojke.

Danas su studenti postavili Djilasu ogledalo njegovih reci.
Guse nas nepotrebnim izlaganjima, bojkotima, neuspesnim koalicijama i umisljenim tapijama na opoziciono delovanje i samo postizu da nam deluju potplaceno od samog starta.

...

...
Who Is That Jimmy Fallon GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Bosko lepo objasnio:
Malo ko je do danas postavio jednostavno pitanje - zasto DSS 2016. godine odmah nakon izbora smenjuje Sandu koja ih je vratila u parlament? Da li je to normalno?! Umesto nje dolazi Milos Jovanovic, koji nikada vise za 10 godina nije bio pristao da napravi bilo kakav patriotski blok. Koji u kontinuitetu blokira bilo kakvu saradnju na desnici. To je kljucno pitanje da se razumeju desavanja na desnici. On je doveden tu da blokira bilo kakav vid saradnje. Njegova uloga je iskljucivo da pokriva teren, tzv. „lazna fortifikacija” Da se na tom polju ne pojavi niko autentican. Da nekome eventualno ne padne na pamet da ujedini Dveri i DSS i da napravi jednu veliku i jaku srpsku nacionalnu stranku, oko cega smo Sanda i ja cak imali neke pocetne razgovore. Zar to nije najlogicnije? Naravno da jeste. Ali ne moze. Zato sto to neko ne dozvoljava, nekome je zadatak da budemo rascepkani. Da budemo mali, da ne prelazimo ili jedva prelazimo cenzus. Na to se svela srpska desnica.
Skoro je "Novi"DSS imao izbornu skupstinu, ni Kostunica ni Sanda Raskovic Ivic se nisu pojavili i to dovoljno govori o tome da je stranka okupirana.
Problem je sto ce je Francuz definitivno dokusuriti i sahraniti, ali sta da se radi, ionako je odavno sazrelo vreme za nove ljude i organizacije na kompletnoj politickoj sceni.

Bosko lepo objasnio:

Skoro je "Novi"DSS imao izbornu skupstinu, ni Kostunica ni Sanda Raskovic Ivic se nisu pojavili i to dovoljno govori o tome da je stranka okupirana.
Problem je sto ce je Francuz definitivno dokusuriti i sahraniti, ali sta da se radi, ionako je odavno sazrelo vreme za nove ljude i organizacije na kompletnoj politickoj sceni.

Ko im je kriv? Dokle će kriviti režim što iznova i iznova prave loše odluke? Je li neko tukao Boška po glavi da ulazi u koaliciju sa Zavetnicom? Je li neko naterao idiote iz NDSS da se otarase Sande?

Je li neko tukao Boška po glavi da ulazi u koaliciju sa Zavetnicom?

Objasnio Bosko i to u ovoj emisiji (svakako je treba pogledati, jer je fakticki to njegova zivotna i politicka ispovest):
Logika je uvek pragmaticna, ili sam ili koalicija. Sam se na kraju opredelio Vuk Jeremic, osvojio je 0,9% na tim izborima. To ti je perspektiva kada si sam. Dveri bi prosle bolje od toga, ali je pitanje kako bi prosli. To je prvi motiv, pragmatican, kako da se prezivi, kako da se zadrzi parlamentarni status. To je logika kojom se rukovodila vecina clanova rukovodecih organa u Dverima. Sa druge strane, to ipak nije bila koalicija samo sa Zavetnicima, bilo je i pored njih neko malo nacionalno okupljanje koje smo mi pokusali da zadrzimo, bio je tu Ratko Ristic, grupa drugih intelektualaca i manje organizacije. Ja sam opet po inerciji i naravno pogresno isao ka nekoj vrsti nacionalnog okupljanja i patriotskog bloka. Sa Zavetnicima koji su godinu i po dana pre toga u skupstini nesumnjivo bili opozicija. Sa kojom su tada saradjivali svi u opoziciji, ukljucujuci i gradjaniste. Svi su sa Zavetnicima isli na zajednicke konferencije na medije, svi su sa Zavetnicima potpisivali zajednicke parlamentarne inicijative, svi su sa njima drzali zajednicke proteste. I DSS i POKS i Narodna, ali i zuti i zeleni. Niko nije rekao “Cekaj, ali Zavetnici nisu opozicija!” To nije rekao cak ni Matija Beckovic, to nije rekao ni Milo Lompar, to nije rekao ni Milos Kovic. Zasto oni nisu ustali na pocetku sastanka i odmah rekli “Cekaj, sta traze ovde Zavetnici?” Niko nije rekao. Zasto. Zato sto smo svi mislili da su oni ipak mozda opozicija. Da ih je tih godinu i po dana opozicionog statusa promenilo. Da im treba dati sansu. Ne znam sta smo mislili. Pogresili smo! Ali smo svi to mislili, ne samo Bosko Obradovic i Dveri. Svi bi da se izvuku sada. Oni su bili pametniji, nisu pravili koalicije sa njima. Mi jesmo, i popili smo svoju odgovornost. Sa Milicom Djurdjevic Stamenkovski od izborne noci nemam apsolutno nikakav kontakt. Ipak i posle svega ne bi trebalo 27 godina istorije Dveri svoditi iskljucivo na tu epizodu sa Zavetnicima. To je nekorektno prema Dverima i to se namerno radi. Time se Dveri zele drzati u podrumu i da kada god izvire odatle, da ih neko lupi lopatom uz komentar “Vi nemate pravo da se bavite poltikom jer ste bili sa Zavetnicima, a Milica je izdala”. Izvini prijatelju, ali ni ja kao Bosko Obradovic, ni Dveri u celini nismo izdali. Zasto je Milica izdala, to idi pitaj nju. A da vidimo mi ko si ti sto me tako udaras tom lopatom po glavi?

Како је безобразан овај Јовановић, хоће и он да се бави политиком.Он не зна да у Пицулићкој демократији само пленумаши и Вучић имају право да се баве политиком, а да сви одтали моарју или да подрже пленумаше или Вучића, или да нестану са политичке сцене.

Како је безобразан овај Јовановић, хоће и он да се бави политиком.Он не зна да у Пицулићкој демократији само пленумаши и Вучић имају право да се баве политиком, а да сви одтали моарју или да подрже пленумаше или Вучића, или да нестану са политичке сцене.

Zamisli da se baviš politikom 20 godina kao Jovanović i da je rezultat tvog rada stranka koja ne može da pređe ni ovaj pišljivi cenzus od 3%.

Zamisli da se baviš politikom 20 godina kao Jovanović i da je rezultat tvog rada stranka koja ne može da pređe ni ovaj pišljivi cenzus od 3%.
To mu i jeste zadatak. Instaliran je na celo DSS u momentu kada ga je Sanda sa velikim naporom, nakon svih mogucih podmetanja i otpora ipak uspela da stranku posle dve godine vrati u parlament u koaliciji sa Dverima sa sest poslanika.
Nakon decenije Francuzovog "rada", sada ce i tih 2% podrske i 6-7 mandata bili tesko dostizni.

А ко су пленумаши да одређују ко сме да се бави политиком?Ако је Јовановићева стрнка толико небитна и минорна, што је толики проблем пленумашима?

А ко су пленумаши да одређују ко сме да се бави политиком?Ако је Јовановићева стрнка толико небитна и минорна, што је толики проблем пленумашима?

A ko je zabranio Milošu Jovanoviću da izađe na izbore i osvoji 0.2% glasova? Gde je ta zabrana uvedena tačno? Njegovo je pravo da bude neuspešan u politici.

A ko je zabranio Milošu Jovanoviću da izađe na izbore i osvoji 0.2% glasova? Gde je ta zabrana uvedena tačno? Njegovo je pravo da bude neuspešan u politici.
nije mu dobro, lazna je opozicija i drma mu se mesto
i trebaju bre da im zabrane nesposobnjacima bre 10 godina ne mogu krsteno da dobiju preko 3% glasova pojedinacno

alo bre botovici jedan dan opozicija je nesposobna, drugi dan opozicija je bitna i studenti je ne trebaju odjebat

odlucite se bre vise

Slično sam zamerio @Тихи na drugoj temi.

Jedan dan opozicija su bitange, lažovi, lopovi, kriminalci, drugi dan jao evo šta je reko x,y,z za blokadere.

Valjda im opozicija valja kad ide protiv studenata.

Back