Da li će nato bombardovati nato?

Gruban

Buduća legenda
Poruka
46.320
S obzirom na novonastale okolnosti povodom Grenlanda i Kanade ?
Članice NATO Grčka i Turska već su imale međusobne okršaje ali ovo sad je nešto prilično novo jer sila predvodnica NATO najavljuje otimanje teritorije Grenlanda od svoje saveznice a takođe postoji pritisak i na Kanadu da se odrekne suvereniteta i članstva u Komonveltu i postane nesuverena članica SAD.
Znam reći će te da je sve ovo preterano ali sa gospodinom Trampom na čelu SAD sve je moguće.

Znam reći će te da je sve ovo preterano ali sa gospodinom Trampom na čelu SAD sve je moguće.

Tramp nije predsednik i verovatno koristi priliku da se malo zabavi sa celim svetom tako što se satire od trolovanja i lupetanja, kao i njegov Vulin Mask i sad verovatno sede u nekom podrumu nagudrirani i umiru u smeha nad reakcijama iz celog sveta i kakav haos prave. Igrala se deca ;)

S obzirom na novonastale okolnosti povodom Grenlanda i Kanade ?
Članice NATO Grčka i Turska već su imale međusobne okršaje ali ovo sad je nešto prilično novo jer sila predvodnica NATO najavljuje otimanje teritorije Grenlanda od svoje saveznice a takođe postoji pritisak i na Kanadu da se odrekne suvereniteta i članstva u Komonveltu i postane nesuverena članica SAD.

Ništa to nije ozbiljno, Grubane. :D

Tramp nije predsednik

odbrojavanje dana je pocelo, 10,...9...
i verovatno koristi priliku da se malo zabavi sa celim svetom tako što se satire od trolovanja i lupetanja, kao i njegov Vulin Mask i sad verovatno sede u nekom podrumu nagudrirani i umiru u smeha nad reakcijama iz celog sveta i kakav haos prave. Igrala se deca ;)
1736584087833.png

Back