Da li ce kod naroda da upali novi Beli Preletacevic?

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
95.783
Poslednja izmena od moderatora:
Ne mogu da kažem da je Baka naše udbe delo ali ne mogu da kažem ni da nije..

Studentima bih samo preporučio da se ne kače sa njim preko mreža i interneta... :)
nego sta je nego projekat
a ako vidis sadrzaj koji plasira i ciljnu grupu koju okuplja
onda ti je jasno ciju paznju treba da drzi i da oblikuje i sa kojim ciljem

to se zove logika u primeni

On je pojava i napraviće štetu,budite sigurni,retardirani deo omladine kojima Desingerica pljuje u usta i bije ih papučom će podržati ovaj projekat,ovu pojavu.
Pa baka prase i desingerica i ostali pajaci sluze za kondicioniranje tih mladih ljudi i oblikovanje njihovih buducih misljenja.
Znaci nije desinger proizvod drustva vec je mali deo industrije koja proizvodi drustvo.

Autorska.

Ja mislim da nece. Ne znam sta je sluzba utripovala sa ovim likom, njega prate iskljucivo maloletnici.

Drugo, ta fora je provaljena. Samo ce Caci da presipaju glasove iz svojih fantomskih stranaka, u krug... Normalan covek nece glasati za ove anonimuse.

Inace moze li neko reci ima li Beli neki profil na mrezama da mu napisem nesto?
Od prvih izbora nas prati usud likova koji sebe vide ozbiljno ali ne i okolina

On je pojava i napraviće štetu,budite sigurni,retardirani deo omladine kojima Desingerica pljuje u usta i bije ih papučom će podržati ovaj projekat,ovu pojavu.

Vidi ti naše pametne omladine čeme se oni bave...pljuju u usta i tuku ih papučama :eek::(
Ja se sve nadam da se tu radi o ćacijima, pa nema razloga za zabrinutost...

Mada...kad pogledam one njihove pesmice i performanse na blokadama...:roll:

Autorska.

Ja mislim da nece. Ne znam sta je sluzba utripovala sa ovim likom, njega prate iskljucivo maloletnici.

Drugo, ta fora je provaljena. Samo ce Caci da presipaju glasove iz svojih fantomskih stranaka, u krug... Normalan covek nece glasati za ove anonimuse.

Inace moze li neko reci ima li Beli neki profil na mrezama da mu napisem nesto?

https://youtube.com/shorts/KpDmfyN4Dnk?si=jrPkSpgbxB9HC3tA

Precenjujes "srbsku raju"...

Back