Da li će Iran postati svjetskom silom?

Izgleda da si ono ''Tek mi je sada jasno!'' ipak malo prerano izbacila.

Naime, nema drugih. Sve sam to ja i moji klonovi. Tj. Pobedonoscev i njegovi klonovi. Ali on je ja, tj. ja sam on, tako da smo ovde samo ja, tj. Pobedonoscev, moji klonovi, tj. ja, i ti.

Osim ako i ti nisi moj klon.

I Manje zlo je tvoj klon. Ne znam samo ko te "drzi" i ko ti to dozvoljava?

Azathoth:
Osim ako i ti nisi moj klon.

Kad kažem ''moj klon'' mislim na Pobedonosceva, tj. mene, naravno.

picololeone:
Ne znam samo ko te "drzi" i ko ti to dozvoljava?

MI6, nije li očigledno?

Sad ti je valjda očigledno da nisu oni u pitanju, pošto ja njih nikako ne smem odati, osim ukoliko namerno ne pokušavam da stvorim kod tebe sliku da očigledno ne mogu biti oni iz razloga jer ih ne smem odati, pa da ti prestaneš da sumnjaš na njih, iako su zapravo upravo oni u pitanju.

Verujem da će te teške dileme ovo jutro moriti.

Onaj Nesha. Podmitio sam ga sa 200 din. Tolika mu je cena.

I cuti sad. Ne mora svako da zna da sam ja Azathoth i Manje zlo. Budi malo diskretna.

Necu da budem diskretna, stavise, prijavicu sve tvoje klonove.

Kad kažem ''moj klon'' mislim na Pobedonosceva, tj. mene, naravno.

MI6, nije li očigledno?

Sad ti je valjda očigledno da nisu oni u pitanju, pošto ja njih nikako ne smem odati, osim ukoliko namerno ne pokušavam da stvorim kod tebe sliku da očigledno ne mogu biti oni iz razloga jer ih ne smem odati, pa da ti prestaneš da sumnjaš na njih, iako su zapravo upravo oni u pitanju.

Verujem da će te teške dileme ovo jutro moriti.

Nisi ti "sam", sto doduse potvrdjuje i tvoje ponasanje, i tvoji klonovi.
Ti si spijun ili ludak!

Manje zlo i Pobedonoscev su jedno te isto!

Молим те немој да нас пријављујеш модераторима. Ево обећавам у своје име, а самим тим и име свих клонова да те нећемо више зезати. Скривене операције се одигравају на форуму, имај разумевања.

Tamerlan se drugacije zvao i Timur jer je sepao.Zbog njega je osnovana Timuridska dinastija a od Timuridske dinastije je izronio jedan covjek a to je Babar koji je otisao u sjevernu Indiju u rejonu Akre i Delhija i tamo osnovao Mogulsku Dinastiju.Mogulska Dinastija je sonovana 1526 godine bas kad se Timuridska dinastija raspala.

Sve to nema veze sa ovom postavljenom temom u kojoj se pita da li ce Iran postati svjetskom silom i da li ima na to legitimno pravo.Sudeci po historijskim faktima Iran tj. Persija je davala uvijek sjajnu civilizaciju.

Ha ha, "da li na to ima pravo".

Pa ovo je teza glupost cak i za ovaj nas pdf. U stvari, definicija velike sile moze da bude upravo da niko nije u stanju da ti ospori pravo na bilo sta. Oni koji moraju da pitaju za dozvolu po difoltu nisu velika sila.

Drago mi/nam je sto su moderatori imali razumevanja za moju/nashu ludacku potrebu da se pokvareno kloniram/o i sto me/nas nisu sankcionisali.

Jos i jedna interna poruka... spijuni, zbor u poslasticarnici. Tema sastanka: "smrt narusavateljima konspiracije!"

За састанак је потребно бар двоје. Сви смо овде ја тј ти.

Mislim da Iran ima jos jedan argument a to je da muslimani trebaju imati svoju super silu a da Iran postane super sila izazvao bi zavidnost mnogih Islamskih zemalja u okolisu i ne bi imao simpatije osim ako bi Iran rekao Allahu Akbar mi smo muslimani i mi od sada predstvaljam o muslimane svijeta.Ne smije nijednom muslimanu dlaka hvaliti sa glave a kamoli muslimanima iz Sandzaka.

Onda bi se Iran mijesao u svaku situaciju diljem svijeta i imao bi prava da postavo veto na svaku odluku koja se Iranu ne bi dopala.Neko da takne nekog muslimana Iran je tu da ga zastiti.

Onda bi Iranci posjecivali Sandzak i utjecali bi na Srbiju da im daju teritorijalnu autonomiju, muslimanima.

Zivio Iran i Zivjela Srbija.

Poslednja izmena:
Mislim da Iran ima jos jedan argument a to je da muslimani trebaju imati svoju super silu a da Iran postane super sila izazvao bi zavidnost mnogih Islamskih zemalja u okolisu i ne bi imao simpatije osim ako bi Iran rekao Allahu Akbar mi smo muslimani i mi od sada predstvaljam o muslimane svijeta.Ne smije nijednom muslimanu dlaka hvaliti sa glave a kamoli muslimanima iz Sandzaka.

Zabole nekog u Omanu rutava arapska ****** za Sandzaklije dok ih Iranci merkaju preko onog mora.

Back