gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Kratko i jasno :ДNemam pojma
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kratko i jasno :ДNemam pojma
Sve ok broНиси брате све је то врло тачно и истина је, што кажу, после сваког тунела дође светло и излаз, а и таласи дођу ал ваљда научиш кад те пар њих поклопи и да се научиш да их боље подносиш...филозофски речено
Али јесте, што те не убије то те ојача. свима нам је некад тешко, ко мени тог дана када сам писао ово...
Ma brate nisam ja ovde na konkursu za kuriozitet.naprotiv, sada je veoma konstruktivno. bravo
kad pocnes s onim profi jezikom sa kursa za internet dzordz klunija poizgube se konci...
HvalaSamo da pohvalim @Sebastian5
mnogo lepo si ovo rekao, ljudski, toplo.
Јесте, јер то је једини начин за мушкарце. Али не иде ми то онако како ја хоћу, нећу да лажем, а тако је вероватно и већини. Више волим да пружим оно што стварно могу и што имам него нешто што немам или до чега долазим као бос по трњу и што не зависи пуно од мене, али нематеријалне ствари су у реалности небитне јер љубав не постоји.El ti palo an pamet da radiš zaradiš pa nek voli tvoje pare, ti *****?
Највероватније неће, само из разлога што љубав не постоји и што је све данас материјални интерес. И обавезно мораш да будеш нека жртва друштва, али само она врста жртве како женама одговара, не све, нпр. ако си жртва банке због кредита или од стране послодаваца ти си супер момак, али ако си жртва родитеља или међуљудских односа ти си онда паразит и нарцисоидни пасивно-агресивац. Ако си богат ти си скроз у реду, чак иако си само наследио нешто, али ако си сасвим задовољан играњем игрица и што независнијим животом од система (што је исто нека врста благостања као и богатство) ти си онда за осуду.
Одговор је не, све се калкулише, али ће други само причати да ће бити љубави и да је заслужујеш, но, љубав није на празним речима и љубав ти неће пружити.
Само сам покупио мишљење од стране других, иако бих волео да је другачије. Читај мало Исповести, и генерално преовлађујућа мишљења жена у темама везаним за мушко-женске односе, и биће ти јасно, ја сам се начитао тих ствари и каква имају очекивања од мушкараца, самац сам цео живот па сам био приморан да гледам шта је њима потребно. Раније нисам тако размишљао, да не буде да сам због таквог мишљења самац.Ako ovo gore boldirano zaista mislis i tako se ponasas ... naravno da te nikada ljubav nece pronaci
Само сам покупио мишљење од стране других, иако бих волео да је другачије. Читај мало Исповести, и генерално преовлађујућа мишљења жена у темама везаним за мушко-женске односе, и биће ти јасно, ја сам се начитао тих ствари и каква имају очекивања од мушкараца, самац сам цео живот па сам био приморан да гледам шта је њима потребно. Раније нисам тако размишљао, да не буде да сам због таквог мишљења самац.
A ti ne bi?Samo ti zivi slusajuci vecinu i bice ti mnogo dobro u zivotu.
primer : volis devoju najvise na svetu lepo vam je ali je ona 5 cm visa od tebe
tebi ne smeta ali svo tvoje drustvo te ismeva, familija, komsije, majka te svaki dan zove i smara
da je "to" nedopustivo ...
Ti bi naravno poslusao vecinu i ostavio ljubav svog zivota jel ?
Kako si to sve povezao?Како допустите да утичу на вас стереотипи и мисконцепције? Да љубав не постоји и да се све ради из користи, сиромашни се не би женили, него само богати.
pritisak okoline je veliki, a sujeta se po pravilu stavlja iznad ljubavi...sta to ja ne bi ?
ja na svoju ruku co zivot i obilo mi se o glavu i nije mi zao. Moji izbori i moje kazne/kajanja.
verovao ili ne neki rodjak levo rebro , znam da postoji ali me briga za njega.
On mi je bio inspiracija. Bila riba visa od njega 5 cm i keva i svi ga ubijali u pojam.
Naravno nasao utehu u vinjaku i sa 43 umro od ciroze.
Nekada vecina nije u pravu a pogotovo kad mene i meni slicne ljude "savetuju"
saslusam ali radim po svom
Zrelo razmišljašКако допустите да утичу на вас стереотипи и мисконцепције? Да љубав не постоји и да се све ради из користи, сиромашни се не би женили, него само богати.
Pa onda kao u temi joj pukne brak jer ovaj ode za australiju da zaradi za svadbu, a ljubomoran ko pas, pa raskine ČPPa i nije bas, siromasni se vise zene bas zato sto im bas treba love. A brak, svadbica bla bla bla ... ne vidim logiku tu. Chekam zeljnou da mi odgovori.
NeВећ ми се дуг период мотају овакве мисли по глави... Да ли ће икада иједна девојка моћи да заволи мене, таквог какав јесам у ствари.
Нисам нарочито занимљив. Не радим ништа занимљиво. Дане проводим у кући, не излазећи, више не волим да причам са друговима, ћутљив сам, некада и уживам у самоћи. Имам свакодневне рутине које су понекад чак и опсесивне. Једем врло чудно, тачан број намирница у тачан грам. Жваћем храну 150 пута.
Лепо изгледам, згодан сам, лепо грађен, лепе црте лица, али нисам неко ко себе види као особу која је довољно "нормална" да би је нека жена стварно заволела.
Нисам увек био такав, али не желим о ружним стварима које су утицале на мене јер не причам сада о њима. Сада сам такав какав сам а све остало је глума. Ретко се насмејем. Није сад тема депресија већ да ли мене неко као таквог уопште може да заволи? У мојим годинама не сигурно...
Са мајком сам целог живота имао скоро па никакав однос, а данас када ја имам 19 а она 41 га немамо уопште. Цео живот ми само замера и звоца највеће ситнице. Бојим се да ће тако и жене, и да нисам довољно добар да иједна мене стварно заволи.
Нисам довољно добар. Моје намере су врло често племените, али нисам довољно занимљив, шармантан, оптимистичан, причљив, нисам неки шаљивџија... Затворен сам, ћутљив и повучен. Имам страхове и по људима чудне навике и рутине.
И искрено стрепим да нико осим моје бабе и ђеда никада неће волети мене таквог какав јесам, нити ће ме прихватити. Сви требамо да се мењамо на боље, али јако ми је тешко да будем оно што нисам. Глумим, али то није то
Увек сам потајно желео да будем друштвено погодан, шармантан, позитивац, али то је увек била глума и никада се заправо нисам осећао срећним.
А ни вољеним. Осик бабе и ђеда који ме безусловно воле...