Да ли ће иједна девојка моћи да заволи правог мене?

Хвала ти што тако мислиш :D искрено ћу се надати да ће бити тако

Кад све сабереш кренеш из неке своје лењости и доконости да размишљаш о таквим стварима... Мада, ево, стварно сви који су се и спрдали а и лепо ми рекли шта мисле и како мисле, стварно сте ми помогли да решим ту дилему

Форуми су јака ствар, а добронамерни људи још јача!! Хвала брате
I nemoj da te previše čudi što si upao u ova negativna razmišljanja, to je u stvari normalno za muškarce od 19-20 godina. Svi mi stariji smo prošli kroz to. Svi mi koji imamo mozak da se preispitujemo. Dešava ti se skroz normalna stvar-želiš da budeš još bolji. I bićeš.
A što se tiče tvoje majke, budi siguran da te bezgranično voli samo ne ume to da pokaže. Shvatićeš vremenom. Imaš jako razvijenu svest o svemu, pa se već od sutra potrudi oko nje. A devojkama prilazi onako kako si raspoložen u datom trenutku, opušteno ili manje opušteno, šta te boli uvo, ni one nisu savršene, zabole te:lol:
Zivot ti tek počinje, pozdrav i srecno 👍

Већ ми се дуг период мотају овакве мисли по глави... Да ли ће икада иједна девојка моћи да заволи мене, таквог какав јесам у ствари.

Нисам нарочито занимљив. Не радим ништа занимљиво. Дане проводим у кући, не излазећи, више не волим да причам са друговима, ћутљив сам, некада и уживам у самоћи. Имам свакодневне рутине које су понекад чак и опсесивне. Једем врло чудно, тачан број намирница у тачан грам. Жваћем храну 150 пута.

Лепо изгледам, згодан сам, лепо грађен, лепе црте лица, али нисам неко ко себе види као особу која је довољно "нормална" да би је нека жена стварно заволела.

Нисам увек био такав, али не желим о ружним стварима које су утицале на мене јер не причам сада о њима. Сада сам такав какав сам а све остало је глума. Ретко се насмејем. Није сад тема депресија већ да ли мене неко као таквог уопште може да заволи? У мојим годинама не сигурно...

Са мајком сам целог живота имао скоро па никакав однос, а данас када ја имам 19 а она 41 га немамо уопште. Цео живот ми само замера и звоца највеће ситнице. Бојим се да ће тако и жене, и да нисам довољно добар да иједна мене стварно заволи.

Нисам довољно добар. Моје намере су врло често племените, али нисам довољно занимљив, шармантан, оптимистичан, причљив, нисам неки шаљивџија... Затворен сам, ћутљив и повучен. Имам страхове и по људима чудне навике и рутине.

И искрено стрепим да нико осим моје бабе и ђеда никада неће волети мене таквог какав јесам, нити ће ме прихватити. Сви требамо да се мењамо на боље, али јако ми је тешко да будем оно што нисам. Глумим, али то није то

Увек сам потајно желео да будем друштвено погодан, шармантан, позитивац, али то је увек била глума и никада се заправо нисам осећао срећним.

А ни вољеним. Осик бабе и ђеда који ме безусловно воле...
Vrlo lepo pričaš i pametan si. Hoće.

Већ ми се дуг период мотају овакве мисли по глави... Да ли ће икада иједна девојка моћи да заволи мене, таквог какав јесам у ствари.

Нисам нарочито занимљив. Не радим ништа занимљиво. Дане проводим у кући, не излазећи, више не волим да причам са друговима, ћутљив сам, некада и уживам у самоћи. Имам свакодневне рутине које су понекад чак и опсесивне. Једем врло чудно, тачан број намирница у тачан грам. Жваћем храну 150 пута.

Лепо изгледам, згодан сам, лепо грађен, лепе црте лица, али нисам неко ко себе види као особу која је довољно "нормална" да би је нека жена стварно заволела.

Нисам увек био такав, али не желим о ружним стварима које су утицале на мене јер не причам сада о њима. Сада сам такав какав сам а све остало је глума. Ретко се насмејем. Није сад тема депресија већ да ли мене неко као таквог уопште може да заволи? У мојим годинама не сигурно...

Са мајком сам целог живота имао скоро па никакав однос, а данас када ја имам 19 а она 41 га немамо уопште. Цео живот ми само замера и звоца највеће ситнице. Бојим се да ће тако и жене, и да нисам довољно добар да иједна мене стварно заволи.

Нисам довољно добар. Моје намере су врло често племените, али нисам довољно занимљив, шармантан, оптимистичан, причљив, нисам неки шаљивџија... Затворен сам, ћутљив и повучен. Имам страхове и по људима чудне навике и рутине.

И искрено стрепим да нико осим моје бабе и ђеда никада неће волети мене таквог какав јесам, нити ће ме прихватити. Сви требамо да се мењамо на боље, али јако ми је тешко да будем оно што нисам. Глумим, али то није то

Увек сам потајно желео да будем друштвено погодан, шармантан, позитивац, али то је увек била глума и никада се заправо нисам осећао срећним.

Promeni. Promeni se..

Neizbežno ti je..mlad si. Vrlo...

No. Neminovne su promene.
Ali i pored toga svi se mi usklađujemo, i samo sa kompromisima funkcionišemo sa drugima(niko nije savršen). Traži one koji će da ti dozvole najmanje kompromisa..
Svi glumimo sopstveno ludilo(život) i pronalazimo se usput... život je promena. Ti još nisi ni sazreo...polako. Ne žuri.

Mamu vrati pod tvoje. Dozvoli joj da ti zvoca, njen način da ti priđe, dosadiće joj taj način pa će te imati i bolji odnos...

A društvo. Nije vam lako Z¹ generacijo...(iako vi ste mnogo naprednija generacija od nas starijih)

Ja sam skoro tvoje mame godina. Na kruzerima sam skoro koliko ti imaš godina...

За ово време колико пратим шта и како пишеш овде, мој утисак је да си интелигентан момак и да делујеш зрелије од година које имаш.

Што се "занимљивости" тиче, твоје писање је занимљиво (уз то, и писмен си) и треба да радиш нешто, не нужно било шта, да би ти било занимљиво - било да се занимаш или да ти то буде занимање. У самој овој речи и синонимима се крије одговор на нека твоја питања - зашто је то битно.

Изађи из куће, а и кад си у њој, ради нешто. Немој да ти буде досадно. Или како су наши стари говорили: не буди докон; не седи скрштених руку.

Што се тиче односа с мајком, то је њена одговорност, јер она је родитељ. Пробај зарад себе да разумеш зашто се она понашала тако и да из тога извучеш поуку. Немој да мислиш да ће и жене тако, јер свако је особа за себе и сви су различити. Умећеш да препознаш.

Радуј се оном што је лепо у животу и што ти је инспиративно. За то је битан ведар дух и да мисаоно будеш изнад површних ствари. Треба да јачаш веру у себе, а тако ћеш градити самопоуздање.

И почни да се смешкаш, за почетак. :)

Не

u tekstu se vidi da u njegovom zagrljaju, ce izabrana naci prave srece raj.
skromni prag njegov kada predje ne sumnjam da ce to biti bingo za srecu

Tesko njoj... ako ima 19kao sto pise i ako ovako razmislja onda je jedan decak-deda a klinke se ne loze na dede nego na frajere...
dakle mrka kapa.
Esi video sta pise po politici.
Mali je veci dekica od pola nas.
Ja necu da mu ulivam laznu nadu.
Istina boli ebiGa

Tesko njoj... ako ima 19kao sto pise i ako ovako razmislja onda je jedan decak-deda a klinke se ne loze na dede nego na frajere...
dakle mrka kapa.
Istina boli ebiGa
ne sumnjam da ce prava doc . u mislima mozda nije sretan, ali je to pogled na svakodnevnu realnost koja je na zalost takva. a danasnje klinke ...uh... no uvijek ih ima pravih i finih.

hoce hoce...
ja sam prvi da bodri mlade lavove da ce sve biti ok.
Ali on jednoatavno u mom mozgu nema potencijala osim da bude jos veci smarac.
Ne vidim u kom smwru bi mogao da se razvija.
ALI ... mlad je i mozda se opameti.

Licno me zabole za njegovu sudbinu jer svako je odgovoran za svoj zivot kako ga vodi.
Uvek imamo izbor.
:roll:

dakle mrka kapa.
Istina boli ebiGa
Ма добро брате тражио сам мишљење и твоје мишљење је легитимно

Vidi ako ga svi hvale onda ce da se uspava na "lovorikama".
Ako dobije jedan samar realnosti mozda ce pomisliti da treba nesto na drugajiji nacin da radi.
Kao sto vidis busa se stalno na CG korene a oni su poznati po tome da su savrseni. Moz misliti rodjwni savrseni. Pa nisu. Tj.pa niJesu.

Ja sam bre upijao znanje od pametnijih ljudi sa foruma (citaj drugacijih pogleda na svet) i uvideo gde jako gresim.
I menjam se i ne sad nego i inace.

On je zakucanog stava da.je jedini ispravan svi ostali vaki naki nikaki... Ne primecujes to u njegovom pisanju?
Prepotentan za svoje godine.

Ali sve ostale savetw naplacujem ni kod krompira nema vise dzabe zivotne skole :)

Vidi ako ga svi hvale onda ce da se uspava na "lovorikama".
Ako dobije jedan samar realnosti mozda ce pomisliti da treba nesto na drugajiji nacin da radi.
Kao sto vidis busa se stalno na CG korene a oni su poznati po tome da su savrseni. Moz misliti rodjwni savrseni. Pa nisu. Tj.pa niJesu.

Ja sam bre upijao znanje od pametnijih ljudi sa foruma (citaj drugacijih pogleda na svet) i uvideo gde jako gresim.
I menjam se i ne sad nego i inace.

On je zakucanog stava da.je jedini ispravan svi ostali vaki naki nikaki... Ne primecujes to u njegovom pisanju?
Prepotentan za svoje godine.

Ali sve ostale savetw naplacujem ni kod krompira nema vise dzabe zivotne skole :)
Е ође ниси у праву ал свакако нећу да се расправљам кад тако размишљаш. Нека, стеко си став, ја не могу а ни нећу да те разуверавам

Back