Да ли ће иједна девојка моћи да заволи правог мене?

Zene ne vole vesele momke. One vole dramu. Fazon: moi decko me voli al me vara sa onon kourwetinom. Pokazacu ja njemu! Hebacu ga jos bolje.
А није баш, из мог личног искуства ако си добар говорник а и делујеш као опуштен и весео тип, на коњу си

Но мени је тешко да то глумим

Koju pravu brate? Gde ti vidis prave zene? Vidis da su redom izvestacene i plasticne. Sto lepo ne uzmes lepo robota umesto kiborga?
Nikad hibride ako ima ceo paket!
А јбмлига ваљда је то нека жеља да будем вољен због себе , а не да програмирам робота да ме воли...😆 То ти је ко кад желиш секс. Најлакше је платити к*рву. Ал није то то

А није баш, из мог личног искуства ако си добар говорник а и делујеш као опуштен и весео тип, на коњу си

Но мени је тешко да то глумим
Pa naravno da ti je tesko da glumis, jer je gluma. Reaguju na vestak. Pa vidis da su i glumci, profesionalci, prsli. Nemas normalnig glumca ili glumicu, sve neki tikovi, neuroticni pogledi, osmesi, ko stjuardese u frci.

А јбмлига ваљда је то нека жеља да будем вољен због себе , а не да програмирам робота да ме воли...😆 То ти је ко кад желиш секс. Најлакше је платити к*рву. Ал није то то
Ma isto ti je to brate. Moras da je programiras. Imas i uputstvo. Iscimas je, isprovociras, jer ona ne reaguje na normalan razgovor, onda je restartujes s forom da si to sve uradio da bi joj privukao paznju i onda se ona useceri i krene kao da ti objasnjava da ona zapravo nije takva, onda si ti ono u fazonu, ma ok, vazi, ona hoce da ti dokaze.. If then if then if then...

Pa naravno da ti je tesko da glumis, jer je gluma. Reaguju na vestak. Pa vidis da su i glumci, profesionalci, prsli. Nemas normalnig glumca ili glumicu, sve neki tikovi, neuroticni pogledi, osmesi, ko stjuardese u frci.
Ма ја то изведем како ваља, не брине мене моја "презентација"... Ја сам у дилеми да ли је неко у стању да воли правог мене, без глуме

Ја сам у бити већином искрен човек, ретко да не кажем скоро никад не лажем. Али је ово само по себи велика лажа и ствара ми терет

Ма ја то изведем како ваља, не брине мене моја "презентација"... Ја сам у дилеми да ли је неко у стању да воли правог мене, без глуме

Ја сам у бити већином искрен човек, ретко да не кажем скоро никад не лажем. Али је ово само по себи велика лажа и ствара ми терет
Ma ko te to ucio covece. Ne ide tako sa zenama. Nemoj to sebi da radis. Bolece bro.

Ovaj MrNapokon da ne leci frustracije ovde. Nisu sve zene takve kako ih opisuje, pobogu.

Elem, iskrenost je krucijalna. Osetices kad s kojom budes imao slobodu da budes svoj, to dolazi vremenom kako nekog upoznajes.
Ма мислим да се напокон зеза...теби Миа хвала много, мислим, све што си рекла је доста реално и могу да схватим и да појмим

И добри мој @georgejune увек ту да подржу, цар!!!

Људи мисле да сам весео. Такав дојам остављам. Али у бити највише волим када ћутим, не причам много и будем сам и поштујем своје рутине...
Pa to je skroz ok. Mislim i ja slicno funkcionisem, zato kapiram. U drustvu sam sva veselica, medjutim privatno volim tisinu i vreme za sebe, na nacin na koji god zelim. Po meni je to normalno.

awkward pulp fiction GIF

Zašto ne?
Svako na ovoj planeti ima srodnu dušu.
Ne vole sve žene klovnove i lakrdijaše.
Večini žena odgovara muškarac koji ne prča preterano ali kada kaže da se razume šta je rekao bez foliranja i filozofiranja.
Bernardo ima 19 godina i malo se preispituje.
Svi smo u društvu veseli, pričljivi - drugačiji on onih nas kada smo sami i želimo mir.
To nije gluma, jednostavno - tako je.

Zašto ne?
Svako na ovoj planeti ima srodnu dušu.
Ne vole sve žene klovnove i lakrdijaše.
Večini žena odgovara muškarac koji ne prča preterano ali kada kaže da se razume šta je rekao bez foliranja i filozofiranja.
Bernardo ima 19 godina i malo se preispituje.
Svi smo u društvu veseli, pričljivi - drugačiji on onih nas kada smo sami i želimo mir.
To nije gluma, jednostavno - tako je.
Treba prvo da je upozna, a to sigurno neće moći tako što sedi u kući.
Dakle scenario je da ima neko muško žensko društvo, i jedna od
njih zapazi njegove kvalitete.

Treba prvo da je upozna, a to sigurno neće moći tako što sedi u kući.
Dakle scenario je da ima neko muško žensko društvo, i jedna od
njih zapazi njegove kvalitete.
Mogao si to napisati bernardu u replici umesto ' ne' na njegovo pitanje 'hoće li moći neka da zavoli njega takavov kakav je'.
Da si napisao tako kao sada meni, ne bih se oglašavala u temi :)

Хвала, људи. Надам се да стварно тако мислите!
Vidi, ti se u stvari tek formiraš . I imaš jednu dobru stranu ličnosti koju nemaju svi-disciplinovan si. To dalje vodi ka urednosti. Dalje- imaš osećaj za plemenitost. To vodi ka stvaranju osećaja za ljude.
Ne smeješ se puno ali to će doći na red. Rešavaš sebe deo po deo. Lično mislim da će te zene itekako voleti, da će se vratiti sreća u tvoj život, zaista kroz ovaj uvodni post duboko mislim da si dobar momak i da ti pravi dani tek predstoje👍
Možeš početi da vežbas komunikaciju upravo sa majkom, izgladi taj odnos onoliko koliko možeš, i biće sve to ok.

Vidi, ti se u stvari tek formiraš . I imaš jednu dobru stranu ličnosti koju nemaju svi-disciplinovan si. To dalje vodi ka urednosti. Dalje- imaš osećaj za plemenitost. To vodi ka stvaranju osećaja za ljude.
Ne smeješ se puno ali to će doći na red. Rešavaš sebe deo po deo. Lično mislim da će te zene itekako voleti, da će se vratiti sreća u tvoj život, zaista kroz ovaj uvodni post duboko mislim da si dobar momak i da ti pravi dani tek predstoje👍
Možeš početi da vežbas komunikaciju upravo sa majkom, izgladi taj odnos onoliko koliko možeš, i biće sve to ok.
Хвала ти што тако мислиш :D искрено ћу се надати да ће бити тако

Кад све сабереш кренеш из неке своје лењости и доконости да размишљаш о таквим стварима... Мада, ево, стварно сви који су се и спрдали а и лепо ми рекли шта мисле и како мисле, стварно сте ми помогли да решим ту дилему

Форуми су јака ствар, а добронамерни људи још јача!! Хвала брате

Back