JFront
Početnik
- Poruka
- 23
Повећавају се.......али да ли ће моћи да се мере са нама и циганима?Све се више шире по Новом Саду...постоји ли могућност да се претворе у озбиљну навијачку групу? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JFront:Повећавају се.......али да ли ће моћи да се мере са нама и циганима?Све се више шире по Новом Саду...постоји ли могућност да се претворе у озбиљну навијачку групу?![]()
JFront:Najbrojniji su grobari u NS-u svidelo se to vama ili ne!!!
JFront:Najbrojniji su grobari u NS-u svidelo se to vama ili ne!!!
JFront:Ја кењам?А?Ма теби је циго КРИВО!!!Ти си обичан коњ колико видим из Француске!Шта ти знаш?Ти хулиган?Ти си бре неки искомплексирани Циган ВЕВЕРИЦА!!!Ја се непалим већ говорим истину!!!И не обраћај ми се!!!НЕ ЗАНИМА НЕ ИЗАЈНИК ЦИГАН!!!ИДИ ПА РЕЦИ ГЛУПИМ ФРАНЦУЗИМА ДА СИ ХУЛИГАН ЗА МЕНЕ СИ ОБИЧНА ИЗДАЈНИЧКА П*Ч*А!!!!
E bas neceDS_Blok:Pa nisam rekao da su sad dovoljno veliki.
Nego da je moguce da se to dogodi i da bih ja to voleo jer bi Delije dobile jos jednog rivala pored Grobara i Forsovaca.
A i nije pitanje da li ce dostici zvezdu i partizan nego delije i grobare...sto nije ni priblizno isto.