Да ли ће Ђоковић тражити оштету од државе Аустралије

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
28.273
https://www.foxnews.com/us/new-york...oyees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay

Врховни суд државе Њујорк наредио је да сви запослени у Њујорку који су отпуштени због невакцинисања буду враћени на посао уз заостале плате.

Суд је у понедељак утврдио да „вакцинисање не спречава појединца да се зарази или пренесе ЦОВИД-19“. Градоначелник Њујорка Ерик Адамс изјавио је раније ове године да његова администрација неће поново запослити запослене који су отпуштени због статуса вакцинације.

Њујорк је отпустио отприлике 1.700 запослених због невакцинације раније ове године након што је град усвојио мандат за вакцинацију под бившим градоначелником Биллом де Блазиом.

Многи од отпуштених били су полицајци и ватрогасци.


И ето

Доказано да цело малтретирање и терор који је од политичара дошао је нелегалан и лоповси .

Сада да се увинете свима које сте бановали .. Да Ђоквижу надокнадите штету .....

Да ли ће Н1 да објави ово на НОВА и слободним медијима србије

да да се извину за терор извршен над пензионерима
 
ja bio danas kod moje doktorese za neki pampir
ne idem nikad po bolovvanja i sl pa je retko vidim
i pitam kako je kako je provela 2020 i 2021, ona priča
reko a jeeeeee prošlo je i to
kaže ona ma nemojte misliti da opet neće nešto da izmisle
eto, pametno mlado čeljade, čini mi se da jedva prebacuje 30 godina
 
Новак је тренутно посвећен спортској мисији, сав фокус је на томе. И тако има и превише споредних ствари који му одвлаче пажњу, како оних којима као велики српски родољуб мора посветити пажњу као што је скренути пажњу на терор према нашим сународницима на Космету, тако и ствари које су неизбјежне код познатих личности и људи који су остварили нешто, и превише је бочних удара, злих језика, а њему док не оконча спортску мисију треба душевни мир колико је то уопште могуће. Мрцварење по судовима и медијско разапињање му може само одмоћи у овом тренутку.

Када заврши спортску мисију, и када испише спортску историју, вјерузјем да ће тужити подлаце, то што му је ђубрад учинила прошле године, и кроз какво је шиканирање и мрцварење прошао велики шампион је неопростиво.
У сваком случају како год Новак одлучи и поводом те багре која се упирала загорчати му живот и уопште у наставку спостског и постспортског пута, имаће подршку свих којима је Србија у срцу, као што ће имати осуде аутошовинизмом и другосрбијанштином задојеног дијела серпског корпуса.
 

Back
Top