Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.444
Ово је поштено "чељаде"&"раб божји"! Немој га вређати поређењем са силоватељем Симелом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је поштено "чељаде"&"раб божји"! Немој га вређати поређењем са силоватељем Симелом.
Треба да отвориш ону тему с оним питањем "Зашто Срби једни друге вређају да су усташе".
Opet bi rekli da provociram ali tako je i taj fenomen nikako ne mogu objasniti.

Jbg cinjenice ih bole.Мени јутрос обрисали тему са образложењем да провоцирам.![]()
Jbg cinjenice ih bole.
Ovo je najverovatniji scenarioбадњак. наложиће га пијани, спалити пола шатора, вриштати и бежати.
После ванредно обраћање Вучића; страни центри моћи подметнули ватру. Неће то моћи тако, не док је он ту да спречи.
Нека баба у Љигу гледа и плаче. Хоће нашу младост да запале, итд
Da li ce Ćacilend dobiti božićno drvce?
Kada počinje ukrašavanje za doček?
Предвесник на неспокојбадњак. наложиће га пијани, спалити пола шатора, вриштати и бежати.
После ванредно обраћање Вучића; страни центри моћи подметнули ватру. Неће то моћи тако, не док је он ту да спречи.
Нека баба у Љигу гледа и плаче. Хоће нашу младост да запале, итд
请翻译Предвесник на неспокој
Покажуваш на страв и ужаc
Стихија разорува
Kожа мокра, ладна пот
Почеток на потопот
Mizar, "Grozomora".

Предзнак немира
Da se "decica" raduju ..možda im Deda Mraz donese bonus u lovi pod jelkuDa li ce Ćacilend dobiti božićno drvce?
Kada počinje ukrašavanje za doček?

A badnjak ide posle.
Al posto ovi sajber cetnici misle da je latinica ustasko pismo vrv. to misle i za jelku da je ustasko bozicno drvo![]()
А,то само за њих?oce, bice organizovana i zurka za novu godinu a tokom decembra ce biti i podela paketica za decu
100% toliko ..
u sustini da, ali ce paketici biti kao za svu decu i sadrzaj za gradjane koji podrzavaju rad vladeА,то само за њих?
moja ljubav ima snagu vala
jedna suza na moj dlan je pala
moja Ingrid ti si moja nevera
Ja se divim vašem entuzijazmu, ali zaista
Pripadnici interventnih jedinica policije koji obezbežuju Ćacilend uhapsili su muškarca koji je, kako je saopštio MUP, nožem napao žitelja ovog šatorskog naselja.
Pripadnici interventnih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova, angažovanih na obezbeđenju javnog okupljanja ispred Doma Narodne skupštine, uhapsili su D.P. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda", saopštio je MUP.
D.P. je, kako se sumnja, jutros oko 4.10 časova na platou ispred Narodne skupštine tridesetsedmogodišnjem muškarcu, koji je učesnik ovog prijavljenog skupa, nožem naneo povredu u predelu natkolenice.
Prema navodima MUP-a, povređeni muškarac je zbrinut u Urgentnom centru, dok je osumnjičenom za napad određeno zadržavanje do 48 časova.
On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, stoji u saopštenju.
naoruzan muskarac je napao zitelja, zaista, zitelja?!