Da li ce Bosnjaci posle raspada Bosne i Hercegovine biti najveci srpski prijatelji?

Mislim da gresis. Srbi mogu da se dogovore bukvalno sa svima osim sa Hrvatima jer je to mahom bolesna nacija.

a zsto bi neka nacija bila "bolesna"? Kako to da su, u okruzenju, madjari, slovenci, talijani, bosanci a posebno mi srbi, normalni a da hrvati nisu? Ti tvrdis da su gradjanin Srbije koji zive u Batrovcima normalni a da u par kilometara udaljenom Lipovcu u Hrvatskoj , zive monstrumi, divljaci.................iako jedu hranu sa istog podneblja, iako piju istu vodu, udisu isti vazduh, iako su 50 posto genetski, rodbinski , izmesani sa komsijama preko granice...........?

Imam "tisuce" poznanika, cak i dobrih prijatelja iz HR , mahom i u familiji, i na tvoje iznenadjenje i tebi slicnim, potpuno su isti kao i mi, posebno ako se radi o civilizovanim delovima hrvatske (ne Dalmacija koju su preplavili hrvatski ultranacionalisti iz Hercegovine, )..............

Nazalost, hrvatski narod se nije odupreo NATO-okupaciji pa je stoga dosao na metu mog KALASNJIKOVA.................ne zato sto su hrvati, vec zato sto rade za "americke nacionalne interese" to jest rade za SOTONU.

postoji samo jedna "nacija" na svetu za koju se moze reci da je bolesna............americki narod. Americka nacija ne postoji, amerikanac je surogat otpatka iz svih nacija sveta. Sve sto je moralno deformisano i civilizacisjki degenerisano, iz svih drzava sveta, otislo je u AMERIKU, zemlju u kojoj se od te degeneracije, nemorala i intelektualne zaostalosti moze odlicno profitirati..................Tako da je AMERIKA postala neka vrsta SVETSKE DEPONIJE MORALNOG DJUBRISTA.........sto je u ostatku sveta svakakako negativno i psihicki bolesno...................PA SE STOGA MOZE RECI DA JE JEDINO AMERIKA BOLESNA NACIJA.

Vidiš kolega, imate tu nekoliko problema. Prvi je da vam je otac nacije bio katolik, kasnije je njegov sin dobio svoju crkvu, dakle priča o konvertiranju ti je smiješna . Drugi problem je da ne možete dokazati da ste bili u srednjovjekovnoj Bosni, i treće, dok se čitav svijet nije ujedinio, vojska tvoje zemlje je pobjegla do morske obale i dalje u zagrljaj svih ostalih nacija. Nikoga vi niste oslobodili...

- - - - - - - - - -

Nešto ste mi danas slabi... Federacija je jedan entitet i ima svoju televiziju. Svaki kanton ima iste ovlasti kao i RS. A da nisu šugavi govori podatak da imaju udjela u vlasti makar 40% iako ih je minimalan broj u državi..

Imaš li još kakvih životnih pitanja da ti čika Mujo odgovori?

Суљо из Тузле опет лаги и не зна да одговори који је ПРВИ помен Босне у повести. :)

Мора да си пуха его да се не би схватио мизерност своје позиције, то је тако вазда било.

Poslednja izmena:
a zsto bi neka nacija bila "bolesna"? Kako to da su, u okruzenju, madjari, slovenci, talijani, bosanci a posebno mi srbi, normalni a da hrvati nisu? Ti tvrdis da su gradjanin Srbije koji zive u Batrovcima normalni a da u par kilometara udaljenom Lipovcu u Hrvatskoj , zive monstrumi, divljaci.................iako jedu hranu sa istog podneblja, iako piju istu vodu, udisu isti vazduh, iako su 50 posto genetski, rodbinski , izmesani sa komsijama preko granice...........?

Imam "tisuce" poznanika, cak i dobrih prijatelja iz HR , mahom i u familiji, i na tvoje iznenadjenje i tebi slicnim, potpuno su isti kao i mi, posebno ako se radi o civilizovanim delovima hrvatske (ne Dalmacija koju su preplavili hrvatski ultranacionalisti iz Hercegovine, )..............

Nazalost, hrvatski narod se nije odupreo NATO-okupaciji pa je stoga dosao na metu mog KALASNJIKOVA.................ne zato sto su hrvati, vec zato sto rade za "americke nacionalne interese" to jest rade za SOTONU.

Hrvati komunisti i liberali su dobro ljudi ali su u velikoj manjini i sve ih je manje. Bolesni su jer ih mediji pumpaju nacizmom. Vidis kako placu za svetkovinom u Blajburgu. Zamisli sada da Srbi placu zajedno sa drzavom i medijima za Ljoticem?

I ti si svestan da su olos samo glumis tu nekakvog liberala koji razume...

Ne bih rekao, pokušavaće svim silama da nam se uvuku u bulju, pominjaće ćehvape i neumsko more, ali pošto se mi spuštavasmo na njihovo uže već, nećemo prihvatiti ni da nam na raspolaganje daju svu svoju žensku familiju. Onda će sami sebe da pojedu od mržnje i zlobe i to bi bilo to, nema više muslimana ovde...

Иста ствар и са Србима на Косову. Нема вишее..

Hrvati komunisti i liberali su dobro ljudi ali su u velikoj manjini i sve ih je manje. Bolesni su jer ih mediji pumpaju nacizmom. Vidis kako placu za svetkovinom u Blajburgu. Zamisli sada da Srbi placu zajedno sa drzavom i medijima za Ljoticem?

I ti si svestan da su olos samo glumis tu nekakvog liberala koji razume...

po svoj prllici i mi , srbi, smo bolesni...................SVETKUJEMO PO RAVNOJ GORI I KLANJAMO SE IMENU I DELU DRAZE MIHAJLOVICA.............................moja baki su jednog brata ubili cetnici (Drazini) a drugog ustase (Pavelicevi)...........................treci se spasao bekstvom u partizane...........
Nisam ja nikakav LIBERAL i ne glumim , pokusavam samo podrzati one postene (normalne) hrvate i srbe koji i te kako znaju sta su im "doneli" i Pavelic I Draza.................USTASE SU POBIJENE U BLEIBURGU, CETNICI POHVATANI I STRELJANI ZAJEDNO SA DRAZOM 1946-1948..............í ne pokusavaj razdvojiti ova dva istorijska fakta.................nece ti niko od "normalnih" verovati..........ni sa ove strane ni sa one strane granice.

Poslednja izmena:
21. jun 2019 |
U Srebrenici uklonjena spomen-ploča sa objekta gde su Srbi mučeni i ubijani
Ploča je postavljena pre dva dana, a u četvrtak je uklonjena. Počinioci za sada nisu poznati

Sa zgrade bivše policijske stanice u Srebrenici u četvrtak je uklonjena spomen-ploča, koju su nedavno postavili aktivisti Udruženja građana "Istočna alternativa" u znak sećanja na Srbe, koji su u tom objektu mučeni i ubijani i koji je bio logor u poslednjem ratu.
To je za Srnu potvrdio predsednik Udruženja Vojin Pavlović i najavio da će to prijaviti Stanici javne bezbednosti.
On je rekao da je ploča, postavljena pre dva dana, a uklonjena je u četvrtak u 17.00 časova, te da mu još nije poznato ko je to učinio.

Nakon postavljanja spomen-ploče bošnjački funkcioneri u lokalnoj vlasti su tražili njeno uklanjanje, ističući da nije izdato odobrenje za njeno postavljanje, te da ovo obeležje vređa bošnjačke žrtve.
Predstavnici Organizacije porodica zarobljenih i poginulih srpskih boraca i nestalih civila predali su opštinskoj administraciji zahtev u kojem traže da, ukoliko bude uklonjena spomen-ploča sa bivše policijske stanice, isto bude učinjeno i sa bošnjačkom koja je, takođe, bez odobrenja, postavljena na školskom igralištu u Srebrenici, kao i desetine nelegalnih bošnjačkih na području opštine na kojima su različiti, većinom neistiniti i uvredljivi natpisi.

- Danas sam ponovo podneo zahtev za izdavanje odobrenja ili da se uklone i bošnjačke spomen-ploče na području ove opštine, ali nažalost, uklonjena je samo naša što pokazuje da su Srbi građani drugog reda i neravnopravni u ovoj lokalnoj zajednici i da im se ne dozvoljava da obeleže mesta stradanja pripadnika svog naroda i da se sazna istina o tim stradanjima - rekao je Pavlović.
On kaže da će tražiti da policija ispita ovaj slučaj i pronađe ploču jer je to imovina Udruženja.

- Mi nemamo odobrenje za postavljanje spomen-ploče, ali nemaju ni drugi. Hoćemo da budemo ravnopravni i da i mi obeležimo mesta na kojima su mučeni i ubijani Srbi i da se zna istina - istakao je Pavlović.

Back