ma nema nikakve mrznje ...............svi mi imamo decu, rodbinu, prijatelje...........zasto bismo ubijali hrvatsku decu, siptarske dede i babe................?...........SAMO ZATO STO MI JE BRATA UBIO AMERICKI PLACENIK OBUCEN U USTASKU UNIFORMU.........................zar je to razlog da unesrecim neku hrvatsku porodicu?......................naravno, ogroman Problem je sto Propaganda natera obicne i potpuno neduzne ljude na ubijanje i osvetu.............................ali ni to nije razlog da takvome decu ubijamo..................
ZA CEO SVET JE NAJVAZNIJE DA SHVATI DA SE ZLO NE NALAZI U USTASAMA; CETNICIMA; ISLAMSKIM DRZAVAMA; AMERIKANCIMA; RUSIMA; BALIJAMA.................................OD NJIH SE MOZDA MORAMO BRANITI ALI I AKO IH UBIJEMO, ZLO IDE DALJE ..............JER NIJE UKLONJEN "CENTAR"..................zato smo imali tolike ratove i krvoprolica iako smo mi, svi ljudi na svetu, uvek pobedjivali.
Zlo je odavno definisano, ali nazalost, radi opste kontrole zla nad svetskim medijima, sporo se lokalizuje epicentar.........................ali i pored KOMSIJE, BLAJBIJA, ......................koji svim snagama pokusavaju da uspore saznanje ISTINE O ZLU , to saznanje se siri matematickom progresijom i svet vec ima dovoljno kapaciteta da jednom za svagda, odstrane to ZLO iz ljudske civilizacije.............