Da li ce biti haosa 15. marta? Sta ocekujete?

Синко, да те обавестим; у капитализму, који је овде успостављен од 1990- чије паре, његов и медиј.
А то, о чему ви маштате- не постоји нигде у свету.
Или можда, постоји, а ја за то не знам, па те молим да ме подсетиш...

Politika zabranjena u institucijama!!!
Момче, све је политика, и свуда је политика.
Ако мислиш да ћете тако уклонити политику из институција, тражите законске промене, којима ће се финансирање институција другачије регулисати.
И не губите из вида, ни на тренутак!- да ми сви то видимо.
И корупцију, и јавашлук, који нас све кошта и исцрпљује, обесмишљава сваки поштен рад; и "буразерске" комбинације,
и сарадњу криминала и дела полиције, без којих нема овог дивљања нарко- бизниса, и кладионица, које су центри за дистрибуцију, и да не набрајам; сви ми то видимо и знамо.
А то, што ви мислите да ћете овим циркусом и карневалом то да тауставите- има своје име, и сада сте преузели огромну одговорност на себе, ако то пропадне (као што ће пропасти!) па се испостави да сте малтретирали све нас, и државу, и народ, и обичне људе, који све то посматрају са стране- "џаба!"
У памет се, младићу; то је системска, а не персонална ствар, а систем се не мења "заебанцијом" по трговима и на улицама.

Још нам само концлогори фале. Црнокапуљаше-батинаше, култ личности, пропаганду 24/7, лажирање избора већ имамо.
А шта ако народ и поред ванредног стања изађе на улице?
Ako traktorima ne bude išlo, po oprobanom receptu, onda idu tenkovi...

Ako traktorima ne bude išlo, po oprobanom receptu, onda idu tenkovi...
Ко ће их возити? Вулин прошао обуку, али је кратковид, др Атлагићу испада протеза, па је питање да ли би био у стању да издаје наређења у одсудним тренуцима, Ђука Бизон, као што му надимак казује најобичније говече, Брнбара опет проблем са говором, а и лако се расплаче, те може унети пометњу у сопственим редовима. Да скратим, нема ко возикати тенкове.

Koliko vidim avu je propao svaki spin kojim bi opravdao upotrebu sile.

Studenti neće upoadati u institiucije. Može se zakljuliti da se ide na masovno prisustvo u BG, mirna blokada, i paraliza sistema kao način smene vlasti.
Ja opwt mislim da je propao plan da ae sila upotrebi. Recimo da će se i u toku noći hapšenja nastaviti. Uskoro će se i mnogi profesori naći iza rešetaka.

Ко ће их возити? Вулин прошао обуку, али је кратковид, др Атлагићу испада протеза, па је питање да ли би био у стању да издаје наређења у одсудним тренуцима, Ђука Бизон, као што му надимак казује најобичније говече, Брнбара опет проблем са говором, а и лако се расплаче, те може унети пометњу у сопственим редовима. Да скратим, нема ко возикати тенкове.
Има, ЈСО ће.

Back