Велики Комбинатор
Veoma poznat
- Poruka
- 13.696
Наравно да не треба водити децу на те скупове високог ризика.Bolje da plasi.
Nece uplasiti tebe i dodji ali neces povesti dete.
Jedino ako si lyd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да не треба водити децу на те скупове високог ризика.Bolje da plasi.
Nece uplasiti tebe i dodji ali neces povesti dete.
Jedino ako si lyd.
Апсолутно се слажем.Наравно да не треба водити децу на те скупове високог ризика.
Синко, да те обавестим; у капитализму, који је овде успостављен од 1990- чије паре, његов и медиј.
Момче, све је политика, и свуда је политика.Politika zabranjena u institucijama!!!
Ako traktorima ne bude išlo, po oprobanom receptu, onda idu tenkovi...Још нам само концлогори фале. Црнокапуљаше-батинаше, култ личности, пропаганду 24/7, лажирање избора већ имамо.
А шта ако народ и поред ванредног стања изађе на улице?
Ко ће их возити? Вулин прошао обуку, али је кратковид, др Атлагићу испада протеза, па је питање да ли би био у стању да издаје наређења у одсудним тренуцима, Ђука Бизон, као што му надимак казује најобичније говече, Брнбара опет проблем са говором, а и лако се расплаче, те може унети пометњу у сопственим редовима. Да скратим, нема ко возикати тенкове.Ako traktorima ne bude išlo, po oprobanom receptu, onda idu tenkovi...
Ja opwt mislim da je propao plan da ae sila upotrebi. Recimo da će se i u toku noći hapšenja nastaviti. Uskoro će se i mnogi profesori naći iza rešetaka.Koliko vidim avu je propao svaki spin kojim bi opravdao upotrebu sile.
Studenti neće upoadati u institiucije. Može se zakljuliti da se ide na masovno prisustvo u BG, mirna blokada, i paraliza sistema kao način smene vlasti.
Има, ЈСО ће.Ко ће их возити? Вулин прошао обуку, али је кратковид, др Атлагићу испада протеза, па је питање да ли би био у стању да издаје наређења у одсудним тренуцима, Ђука Бизон, као што му надимак казује најобичније говече, Брнбара опет проблем са говором, а и лако се расплаче, те може унети пометњу у сопственим редовима. Да скратим, нема ко возикати тенкове.
Ima 502,000 demonstranata a 2000 pritvorskih jedinica.Ja opwt mislim da je propao plan da ae sila upotrebi. Recimo da će se i u toku noći hapšenja nastaviti. Uskoro će se i mnogi profesori naći iza rešetaka.
Otvoriće se ponovo Sajmište sa doktor Konom kao upraviteljemIma 502,000 demonstranata a 2000 pritvorskih jedinica.
Jasno je da će ipak morati da Ljeka podnese ostavku
Neće biti.Da li ce biti haosa 15. marta? Sta ocekujete?
naravno, stoka ume da nervira
ајде ...
lol...Kako cete u sukob kad vam 75% protestanata cine devojcice? A ni muski nisu neki maco tipovi...