- Poruka
- 13.668
Šta radite?Čemu ono?Meni je ostavio komentar na poruku a ti se nadovezao.Čemu?Izvonjavamo se ak ste se prepoznali u pisaniju, ja sam samo citiro jednog pametnog coeka.!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta radite?Čemu ono?Meni je ostavio komentar na poruku a ti se nadovezao.Čemu?Izvonjavamo se ak ste se prepoznali u pisaniju, ja sam samo citiro jednog pametnog coeka.!?
a šta mi to tražimo a da vi nećete?Да се узмете у непостојећу памет, и престанете да тражите оно, што ни сами не би никад ником дали.
Мада, зато и тражите...![]()
tebe boli uvo...ti iz podruma ne izlaziš...tebi su svi pobednici i žuti i crni i crveni i zeleni...ko plati veću dnevnicu i napravi bolji sendvič za tebe je bogJe li spremna forumska brigada
Oklen si ti pa postavljas neumjesna osobna pitanja?Odakle si ti?Jel si i ti odgovorni patriota?Ili si samo kivan što tvoja opcija ne može da preskoči cenzus pa se nadaš da će se na silu dočepati vlasti? I još nešto da te pitam,kako možeš da podržavaš opcije koje nemaju poverenje naroda?
Od tvog sns nema većeg zla. Vučić je veći ludak i od Miloševića.Nemoj dvaput da kazes
Srbima je u poslednjih 100godina jedino tito bio dobarNisu isti, to je omiljena floskula svakog člana sns.
Od sns kriminalaca nema gorih, Srbija nije imala veće zlo od njih.
Daleko je Tito od toga da je bio dobar za Srbiju.Srbima je u poslednjih 100godina jedino tito bio dobar
Nismo mi krivi to nam je u genima![]()
Vama niko nije bio dobar.Daleko je Tito od toga da je bio dobar za Srbiju.
A tebi su svi dobri, pogotovo voljeni Vučić.Vama niko nije bio dobar.
Kod nas nema politike,kada nekom gori nešto,mi ne gledamo da li je iz SNS,SPS,DS....A tebi su svi dobri, pogotovo voljeni Vučić.
Чиме, после свега?ja sam iznenadjen![]()
Jel mogu ja prvi ?Преке судове, револуционарну правду, анархију и самовлашће непознате групе са непознатим намерама.
Изађите, фраери, са јасним политичким ставом, именом и презименом, па да причамо.
Овако- ви сте једна сумњива и бахата банда незадовољника која се не изјашњава до краја, и одбија да преузме одговорност за било шта, а тражи одговорност других.
Паљба, бре...![]()
Од кога, и ко да их преузме?1 - Oslobađanje medija -
2. Oslobađanje institucija !
NikoОд кога, и ко да их преузме?
Od koga?Од кога, и ко да их преузме?
a pa ti ne znaš? on ti je roljo, uticajan član u smradikalskim krugovimaJel mogu ja prvi ?
1 - Oslobađanje medija -
2. Oslobađanje institucija !
................ a ime, prezime itd imaš na mom YT kanalu ( i na FB),.. linkovao sam ovde svoje klipove,.. malo se potrudi,.. a i saam se predstavi,.. kad si već junak.
Od cara dusana malo je onih koji su bili dobri, srbi su dobri samo kad krene ratno stanje u miru pameti nemajuDaleko je Tito od toga da je bio dobar za Srbiju.
Исто мислим да неће. Студенти нису хејтери, маторе прдоње ће остати код куће, а Вучић само плаши народ.Neće biti haosa.
Bolje da plasi.Исто мислим да неће. Студенти нису хејтери, маторе прдоње ће остати код куће, а Вучић само плаши народ.