Da li će Beograd progutati Srbiju?

Ти си живела у тим градовима?
Кад ћеш ме упитати у ком веку живим јер сам Србин?
Одма сад или мало касније?
A to ti je argument? Wow :mrgreen: da, živela sam u nekim od tih gradova. I da, u kom veku ti živiš :mrgreen: je l se sada osećaš kao veći Srbin od mene, Srpkinje iz nekog bednog grada Srbije :mrgreen:
 
Далеко не али јесу мање, али за исти живот у Београду и осталим градовима није потребна иста свота новца. Београд је доста скупљи.
Naravno, mi kad pošaljemo decu u BG da studiraju, pa plaćamo nekoliko stotina evra stanarinu , kome ide ta stanarina? Ili ne daj Bože, da se lečimo, pa putujemo u Bg svaki drugi dan, plaćamo smeštaje i slično, isto pitanje...i sad sam ja manja Srpkinja jer sve to plaćam u BG i sad ja ne volim svoju državu ,je l... :roll:
 
Poslednja izmena:
Naravno, mi kad pošaljemo decu u BG da studiraju, pa plaćamo nekoliko stotina evra stanarinu , nkome ide ta stanarina? Ili ne daj Bože, da se lečimo, pa putujemo u Bg svaki drugi dan, plaćamo smeštaje i slično, isto pitanje...i sad sam ja manja Srpkinja jer sve to plaćam u BG i sad ja ne volim svoju državu ,je l... :roll:
Само Београд има факултете?
 
Samo to pošteno govoreći nije samo do države.
Pa nisam to ni rekla, jednostavno, to je tako poslednjih decenija kod nas.. sve se menjalo, samo odnos prema manjim gradovima ostaje isti.Možda se za nijansu poboljšao položaj otkako smo isprodavali sve što se moglo prodati, al najveći rizik u svemu tome je što se dešava da se ti strani investitori samo izgube i ostave neplaćene radnike i propalu firmu :(
 
Da, na to sam i mislila. Kad za neki spec pregled moraš za Bg jer u tvom gradu nema, ili moraš da platiš jedinog privatnika, koji dere sa cenama :(
Мања места имају своје мане и проблеме. Али то је у свакој држави тако. У свакој држави је главни град скупина највише разноликости у сваком смислу.
 

Back
Top