Pacho Herrera
Veoma poznat
- Poruka
- 13.840
Popović Aleksandar.Tada je bio i onaj Jankovic dobar, ali posle ga oterali iz politike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Popović Aleksandar.Tada je bio i onaj Jankovic dobar, ali posle ga oterali iz politike.
ja sam otisao kao mlad, mladji, ali ti si ogorcenBio u igri ozbiljan čovek sa planom. Dobio oko 1%. Od tada ne glasam i navijam da bude najgore moguće. I Rističevič i one fulje odvratne, to neka vlada zauvek.
Ne secam se to bilo 2017, nije to prvi put da ljudi koji vrede nesto pa ih gurnu na margini.Popović Aleksandar.
Zato zaslužujemo sve ovo.Ne secam se to bilo 2017, nije to prvi put da ljudi koji vrede nesto pa ih gurnu na margini.
Ne, indiferentan. Gledm svoja posla i dupe.ja sam otisao kao mlad, mladji, ali ti si ogorcen
Kako pišu režimski mediji ..Da li ce Aleksandar Vučić podneti ostavku ?
Даће од ђедовине из Чипуљића и разбиће касицу- прасицу детета Данила. Ако затреба и бата ће нешо додати. Ето видиш каква је то громада, преЦедник наш мучени.koje, ovo da se daju krediti nezaposlenima?mladi dodjite da radite za sns, dajemo kredite?
a odakle ce da ih daje, jel on banka?
litijum za kredite, i posle da budes nuklearna deponija, inace ode stan, badava sve, narko-mafija ce da uzme upola cene, ili bam badava posle kada izgubis sns posao bota, kredit nenaplativ, a srbiji dug ostaje
Даће од ђедовине из Чипуљића и разбиће касицу- прасицу детета Данила. Ако затреба и бата ће нешо додати. Ето видиш каква је то громада, преЦедник наш мучени.
Nema šanse, osim ukoliko ne bi bilo potpuno izvesno da bi na izborima posle toga dobio i apsolutnu većinu u Skupštini i da bi njegov pulen bio izabran za predsednika.Kako pišu režimski mediji ..Da li ce Aleksandar Vučić podneti ostavku ?
Nema šanse. Sam je rekao da neće otići sam osim na izborima koje pola potkupi i pokrade. Ubaci 100 satelita da razbije i ono malo opozicije.Kako pišu režimski mediji ..Da li ce Aleksandar Vučić podneti ostavku ?
Taj neće sa prestolja ni za živu glavu!Kako pišu režimski mediji ..Da li ce Aleksandar Vučić podneti ostavku ?
Reko je sam od sebe da neće biti kao Asad.postoji mogucnost za neopozivu ostavku...ako, dobije azil u nekoj ozbiljnoj drzavi, javice se odatle...prvo da zbrise ili otputuje, a onda sa bezbedne udaljenosti, ponudi ostavku
taj lazov, laze od samog rodjenja...on ce se povuci zbog zdrastvenih razloga, zbog neizlecive bolesti....treba mu dugogodisnja terapija, a upravo ta drzava ima najbolje lekare za tu bolest...takvo ce biti njegovo saopstenje...Reko je sam od sebe da neće biti kao Asad.
taj lazov, laze od samog rodjenja...on ce se povuci zbog zdrastvenih razloga, zbog neizlecive bolesti....treba mu dugogodisnja terapija, a upravo ta drzava ima najbolje lekare za tu bolest...takvo ce biti njegovo saopstenje...
Баш тако.Nije ovo prva medijska ostavka. U pitanju je čista provera lojalnosti u sopstvenim redovima. Sad čeka koliko njih će ga moliti da to ne radi a koliko neće.![]()
Pa ima čovjek pravo.
Kakva svinja takva mastNece taj sici s vlasti tek tako, ostalo zavisi od svih nas.
U ovom slučaju, kakva svinja takva vlast.Kakva svinja takva mast
kakav narod takva vlast
...Kako pišu režimski mediji ..Da li ce Aleksandar Vučić podneti ostavku ?