- Poruka
- 369.146
Kako pišu režimski mediji ..Da li ce Aleksandar Vučić podneti ostavku ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci, hoces da kazes da vucic laze, ili za njega da laze dezinformer bese? na jednoj strani nas opozicju lazu, a na drugoj proveravaju lojalnost svojih robova, placenika, batinasa, zvezdasa, pevaljki itdNije ovo prva medijska ostavka. U pitanju je čista provera lojalnosti u sopstvenim redovima. Sad čeka koliko njih će ga moliti da to ne radi a koliko neće.![]()
bas kao ti jos ne razumes kako vucic funkcionise, sve sto kaze on laze, samo obrnes...kad kaze necu bezati iz Srbije, znaci da planira da bezi, necu da se kandidujem za predsednika, znaci da hoce, dacu ostavku, znaci da nece....znaci, hoces da kazes da vucic laze, ili za njega da laze dezinformer bese?
ja sam oduvek znao ko je on, ali dobro da ste vi konacno shvatilibas kao ti jos ne razumes kako vucic funkcionise, sve sto kaze on laze, samo obrnes...kad kaze necu bezati iz Srbije, znaci da planira da bezi, necu da se kandidujem za predsednika, znaci da hoce, dacu ostavku, znaci da nece....
Shvatio sam ja to pre tebe, njega nikad nisam gotivio.ja sam oduvek znao ko je on, ali dobro da ste vi konacno shvatili
Ako si znao, zasto se onda cudis?ja sam oduvek znao ko je on, ali dobro da ste vi konacno shvatili
zezam straksa koji balansira izmedju vlasti i opozicije, cekam da preleti jasno na nasu stranu, kao simbol mnogih koji ce takodje da prelete, pa on da ih povedeAko si znao, zasto se onda cudis?
Nece to niko da prihvati, to je totalno nebitno, ocigledno je da su studenti drugaciji tip ljudi, ne kao ove potkupljive generacije jaooooo imam decu jao moram da glasam, da idem na mitinge...more mars bre .....gade mi seNe bi gurao ovo za mlade da planira ostavku.
koje, ovo da se daju krediti nezaposlenima?Ne bi gurao ovo za mlade da planira ostavku.
Nece taj sici s vlasti tek tako, ostalo zavisi od svih nas.
Kad sam ja glasao Belog?Imali ste prilika i vi glasate Belog. Nećete sendvič nego kaprićozu. Zato će Vučić večno da vlada.
pukli su, sve ludje i ludje ideje im se javljaju koje pas s maslom ne bi izjeoImali ste prilika i vi glasate Belog. Nećete sendvič nego kaprićozu. Zato će Vučić večno da vlada.
Kad sam ja glasao Belog?
pukli su, sve ludje i ludje ideje im se javljaju koje pas s maslom ne bi izjeo
'de je mona sa jajima za te sendvice? do juce parizer, a danas stanpvi za nezaposlene, penzionertima mozda device kao u islamu, jos toga da se seti aljek siftar,... ovo je poslednji stadijum bulaznjenja umobolnika aljeka, i raaspad sns kartela, sekte, nazovi ih kako 'oces
Ja nisam ali znam ko je kod mene glasao.Sad nije niko a on dobi 20% glasova.
Bio u igri ozbiljan čovek sa planom. Dobio oko 1%. Od tada ne glasam i navijam da bude najgore moguće. I Rističevič i one fulje odvratne, to neka vlada zauvek.Ja nisam ali znam ko je kod mene glasao.
Tada je bio i onaj Jankovic dobar, ali posle ga oterali iz politike.Bio u igri ozbiljan čovek sa planom. Dobio oko 1%. Od tada ne glasam i navijam da bude najgore moguće. I Rističevič i one fulje odvratne, to neka vlada zauvek.