- Poruka
- 99.526
Da li će AI da stigne kod nas u isto vreme kad i na zapadu?
Ili ćemo po dobrom starom sistemo da kaskamo jedno 10-20 godina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stojko je bio Ai dok je Windiws 11 u Srbiji bio na 4-6%Da li će AI da stigne kod nas u isto vreme kad i na zapadu?
Mozda dvije godine ne duze ,takve stvari danas veoma brzo idu.Da li će AI da stigne kod nas u isto vreme kad i na zapadu?
Ne takva vrsta AI već oni koji zamenjuju potrebu za ljudskom radnom snagom, recimo programere.Pa ko će išta konstruktivno pitati ovde ai .To je van pameti .I neće moći nikako .
On će služiti da izvršava, pretražuje , sortira .. zadatke u ovom prostoru a ne da smišlja .
Nije problem ubaciti AI, nego šta ćeš sa ljudima koje si otpustio?Mozda dvije godine ne duze ,takve stvari danas veoma brzo idu.
Mi već sad koristimo AI kao i svi ostali.Da li će AI da stigne kod nas u isto vreme kad i na zapadu?
Pri tome mislim da AI "otima" poslove radnom narodu

Ne takva vrsta AI već oni koji zamenjuju potrebu za ljudskom radnom snagom, recimo programere.
JEdna firma u SAD je skoro otpustila 40% svojih programera jer AI to radi sasvim dobro (i bolje od njih)
Moze link molim te![]()
Na biro 3 meseca .Nije problem ubaciti AI, nego šta ćeš sa ljudima koje si otpustio?
a sta ste vi mislili, samo ja adam prvi covek u znoju lica svog da radim zemlju, a vi do kraja sveta da budete kancelarijski pacovi?Ne takva vrsta AI već oni koji zamenjuju potrebu za ljudskom radnom snagom, recimo programere.
JEdna firma u SAD je skoro otpustila 40% svojih programera jer AI to radi sasvim dobro (i bolje od njih)
ko pre k devojci, njegovaMi već sad koristimo AI kao i svi ostali.
Nije problem ubaciti AI, nego šta ćeš sa ljudima koje si otpustio?
I onda?Na biro 3 meseca .
Procena je da će da "rikne" jedno 30-40% programera.To se dešava i kod nas.
Oni priučeni programeri sve manje imaju posla
Ali posao ostaje pravim, dobrim programerima sa ozbiljnim znanjem koji mogu da nalaze greške kod AI kodova, i postavljaju probleme i rešenja.
Mislim, nisam u tom svetu, ali čujem od ljudi koji se time bave.
БауштелI onda?

manuelne poslove preuzimaju roboti već za 3 do 5 godina... što bi neko angažovao čoveka kao radnika da mu daje bolovanje, odmor, da ovaj radi samo 8 sati dnevno kad robot može da radi 3 smene 365 dana u godini a vlasnika firme košta mnogo manje?Бауштел
Ту АИ неће скоро да се умеша.
Додуше, видим да ови 3д принтери већ ”штампају” куће![]()