Poslah dopis Predsedniku odnosno njegovom kabinetu sa idejama šta i kako dalje u novonastaloj situaciji. Da li će nešto prihvatiti i implementirati na njima je.Ja sam svoju građansku dužnost obavio. Mene ako se sete...
Postovani gospodine Gruban,
Predsednik je sa dubokom paznjom i narocitim interesovanjem procitao vas dopis. Zelimo da vas obavestimo da je osmisljavanje akcija i sprovodjenje ideja u iskljucivoj nadleznosti Predsednika, te da u skladu sa svojom prirodom, isti ne voli da mu se drugi mesaju u posao.
Medjutim, Predsednik izuzetno ceni vas forumski lik i delo. Imajuci u vidu vase ljudske vrline i sistem vrednosti koji ste kroz svoje postove prikazali, Predsednik zeli da Vam ukaze tu cast, da uzmete ucesce u implementiranju fantasticnih akcija koje je licno nas Predsednik osmislio i koje daju odlicne rezultate u rasturanju blokada i smirivanju gradjanskog nezadovoljstva.
1. Crtanje grafita
Grafit 1 - "Ћаци у школе' - Javna povrsina po izboru
Grafit 2 - "Crvena pesnica sa ispruzenim srednjim prstom - u narodu poznatiji kao Crven Ban" - Osnovne, srednje skole i fakulteti po izboru
Za sprej i sablon se javite Radi ili prosetajte do najblizeg mesnog odbora.
2. Uloga besnog starijeg coveka tj. "deke" koji se svadja sa studentima u blokadama
Tekst 1 - "Ne znam, idem sa sahrane. Trebao sam da stignem vec kuci. Jer mi je vreme za rucak. Moram terapiju da uzmem"
Tekst 2 - "Decu zalite, jel da? Svinje jedne. Magarci"
Na zalost nismo u mogucnosti da Vam ponudimo ucesce u nasoj najboljoj akciji
"Uletanje kolima u grupu ljudi i nosenje studentkinja na haubi". Smatramo da ova akcija moze biti vrlo rizicna, zbog vasih godina, a Predsednik izuzetno brine za nase bake i deke.
Nadamo se da cete se odazvati nasem pozivu i ukazanom poverenju.
Samo Vas,
NJ.K.V Predsednik