Da li ce 27.01. reagovati zandarmerija?

Реално, дошли смо у такву ситуацију да ни жандармерија ни полиција ни кобре неће хтети да иду на народ.

Овде је само питање да ли је довољно луд да ће морати њега да скембају или ће бити испуњени захтеви студената и народа.
Koji bi to bili narodni zahtevi? Bela kuća kaže da je u pitanju drugosrbijanska obojena revolucija bez njihove autorizacije:
9974E092-5F92-45AF-A560-5F35CA52699B.jpeg

Poslednja izmena:
Da li je baš podržala Vučka ili je rešena da ne prepusti Srbiju Sorošu? Otkako je Tramp u Beloj kući Soroš više nije in.
i sta mislis da sledi posle hoklice? aljek mora da prizna kosovo, kako cete to da objasnite, sa planovima spa centra u generalstabu? letecim tanjirima, taksijima?
soros vise nije in, a sorosev mali? misli se na ovoga LEVO, balvana koji je jedini kome je tramp dao olovku navodno, a u stvari lazljivi debil koji tada nije znao ni sta potpisuje, sto pokazuje njegoiva unezverenost [pronacicemo i taj video za podsecanje]

1737849280575.png

Poslednja izmena:
Ja sam već tebe pitao više puta kakav ti je to Word fajl i još uvek mi nisi odgovorio.
Troluješ:

a) Nisi pitao ni jednom;

b) Pisanje Vremena potvrđuje da je u pitanju autentičan dokument. Jezuitska logika pomaže samo kad “ubeđuješ” nekog ko je ili u tvojoj vlasti ili potpuno zaplašen.

Poslednja izmena:
Je li možeš jednom da mi odgovoriš šta je to što postavljaš, bez zabušavanja, ako te stvarno interesuje neki moj stav po nekom pitanju?

Bez kreveljenja, provokacija, već kao pristojan čovek?
ja isto pokusavam da dokucim sta je to [ino]strano u tekstu, i jedino mi privlaci paznju insistiranje na pagodama, dalekoistocnim, jel bliskoistocni bi bio sator sastanka [biblijski], ako trazimo analogiju, religiju umesto ideologije

mozda tuzakaju sns-ovci amerima, pagoda, da je rusko-kitajski maligni uticaj da bi bela kuca 'ladno rekla, pa jasno nismo mi nista, nego istok?
Bela kuća kaže da je u pitanju drugosrbijanska obojena revolucija bez njihove autorizacije:
jasno, aljek dao generalstab, nema logike da ga se rusi sada odavde - to hocete da kazete vi sns botovi

ali znas sta je problem za sektu sada? sto aljek sada mora da prizna kosovo da bi se tramp pohvalio kako je resio jos jedan problem. tako kaze onaj bolid bolton, mozda laze i pakosti samo,.a sta mislis? njemu je tramp ukinuo zastitu sada, ali ko ce ga znati da li laze i pakosti, ja ne bih smeo da se kladim

Poslednja izmena:

Back