Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 73.976
Lupaš, Bela kuća kaže da moraš na izbore.Verovatno, i njemu odgovara da Srbija bude divljina, i najpatoloskije drustvo Evrope, uz Belorusiju i Rusiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lupaš, Bela kuća kaže da moraš na izbore.Verovatno, i njemu odgovara da Srbija bude divljina, i najpatoloskije drustvo Evrope, uz Belorusiju i Rusiju.
Koji bi to bili narodni zahtevi? Bela kuća kaže da je u pitanju drugosrbijanska obojena revolucija bez njihove autorizacije:Реално, дошли смо у такву ситуацију да ни жандармерија ни полиција ни кобре неће хтети да иду на народ.
Овде је само питање да ли је довољно луд да ће морати њега да скембају или ће бити испуњени захтеви студената и народа.
https://vreme.com/vesti/studentski-protesti-najavljena-celodnevna-blokada-autokomande/
Blokada Autokomande na 24h.
Sta mislite?
Lupaš, Bela kuća kaže da moraš na izbore.
sledi priznavanje kosova, aljek je obecao ako ga spasuKoji bi to bili narodni zahtevi? Bela kuća kaže da je u pitanju drugosrbijanska obojena revolucija bez potrebne autorizacije:
Da li je baš podržala Vučka ili je rešena da ne prepusti Srbiju Sorošu? Otkako je Tramp u Beloj kući Soroš više nije in.1) Amerika je veceras zvanicno preko Grenela podrzala Vucicev rezim...
2) Na celu "nase" Žandarmerije se nalazi direktno Americki covek...
...
Ne, ti si samog sebe doveo u situaciju da si na istoj strani sa Kurtijevim Ginterim Felingerom. Vidiš u kakvo te društvo doveo Soroš.info?Znaci i ti postao proNATO-vac tj proAmerikanac...
...
on je moze biti nas novi ambasador suNATOvac, a mozda je bivsi mister binZnaci i ti postao proNATO-vac tj proAmerikanac...
...
Po već objavljenom planu i programu? Kolega @Q. in perpetuum hibernum, da li je onaj Kuririv dokument validan? Kao da je bilo izražavanja sumnji oko toga…
Pogledajte prilog 1676557
i sta mislis da sledi posle hoklice? aljek mora da prizna kosovo, kako cete to da objasnite, sa planovima spa centra u generalstabu? letecim tanjirima, taksijima?Da li je baš podržala Vučka ili je rešena da ne prepusti Srbiju Sorošu? Otkako je Tramp u Beloj kući Soroš više nije in.
Troluješ:Ja sam već tebe pitao više puta kakav ti je to Word fajl i još uvek mi nisi odgovorio.
Dalje, odakle novac za one šatre? Za plaćanje kazni?Ja sam već tebe pitao više puta kakav ti je to Word fajl i još uvek mi nisi odgovorio.
Nego kad si već tu, šta kaže Soroš.info o ovome? Nemaju vremena da se time bave, bitna je obojena revolucija?Znaci i ti postao proNATO-vac tj proAmerikanac...
...
Troluješ:
a) Nisi pitao ni jednom;
b) Pisanje Vremena potvrđuje da je u pitanju autentičan dokument. Jezuitska logika pomaže samo kad “ubeđuješ” nekog ko je ili u tvojoj vlasti ili potpuno zaplašen.
vidis da ima zaledjinu, on ne mora bas na sva pitanja da daje odgovre, a moze da "sorosuje", drugima se ne dozvoljavaPitao sam te nekoliko puta. Svaki put si izbegao odgovor.
ta dvojica su aljekovi drugari, ili bar partneri, samo se sa jednim figuratvno receno - lize, a sa drugim je na prs'uSoroš ne dozvoljava da se previše pominje Kurti?
Uporedi najavu blokade Autokomande i ranije objavljen plan za njenu blokadu:Pitao sam te nekoliko puta. Svaki put si izbegao odgovor.
Pogledajte prilog 1676575
https://forum.krstarica.com/threads...agodinu-cak-i-na-kosovu.1021339/post-50439182
Tvrdnja nije tačna.Ja sam već tebe pitao više puta kakav ti je to Word fajl i još uvek mi nisi odgovorio.
ja isto pokusavam da dokucim sta je to [ino]strano u tekstu, i jedino mi privlaci paznju insistiranje na pagodama, dalekoistocnim, jel bliskoistocni bi bio sator sastanka [biblijski], ako trazimo analogiju, religiju umesto ideologijeJe li možeš jednom da mi odgovoriš šta je to što postavljaš, bez zabušavanja, ako te stvarno interesuje neki moj stav po nekom pitanju?
Bez kreveljenja, provokacija, već kao pristojan čovek?
jasno, aljek dao generalstab, nema logike da ga se rusi sada odavde - to hocete da kazete vi sns botoviBela kuća kaže da je u pitanju drugosrbijanska obojena revolucija bez njihove autorizacije:
No comment.Je li možeš jednom da mi odgovoriš šta je to što postavljaš, bez zabušavanja, ako te stvarno interesuje neki moj stav po nekom pitanju?
Bez kreveljenja, provokacija, već kao pristojan čovek?
No comment.
Tvrdnja nije tačna.
Ne skreći sa teme.Čemu trolovanje?
Doslovno sam ti postavio vezu ka temi gde ti je postavljeno pitanje, a tebe nema.
Ne skreći sa teme.