Da li ce 27.01. reagovati zandarmerija?

Bilo je u SFRJ kvalitetnih i obrazovanih ljudi, samo su nažalost u Srbiji isklijali najgori populisti dok su svi ostali otišli dalje i danas zahvaljuju Bogu što nisu u istoj državi.
Da su jos uvek srbi dokazuju protestujuci po svetu protiv ovih duhovnih nakaza koji svojom metodologijom upravljanja drzavom, pretpostavljaju taj posao pridevom vladanje.

Verujem da neće osim ako masovno ne tučete gradjane, ali da će da se pišu kazne hoće....teško da možete da iskontrolišete sve manijake na koje se oslanjate, tako da organizator mora da spremi dosta para....Postoji i pitanje, da li će policija da odobri blokadu autokomande, jer ako ne odobri onda je dužna da vas nabije na....u park....
Neće odobriti blokadu auto komande
Glavni cvor saobracajni...

Nek idu na kalemegdan

1737832629847.png

Ako ima grama mozga neće, ali mi govorimo o čoveku kome će biti posvećeno poglavlje u udžbeniku psihijatrije, tako da....
Ljudi su se oslobodili straha i sad ili će pustiti da se ovo završi loše po njega u političkom, ili će pokušati da vrati strah ali sada bi to već značilo kraj loš po njega u širem smislu.
Videćemo. Trebalo bi da je shvatio ali opet...bolest je to.

Bold: On jeste shvatio to, ali neće da prizna.

Neće dozvoliti ni blokadu 24 sata na Autokomandi. Ako je Žandarmerija reagovala danas, reagovaće i u ponedeljak.

Precednik Vuqiq krši Ustav

pa šta pa šta pa šta pa šta pa šta pa šta pa šta pa šta pa šta pa šta
Smehotresno je vaše tumačenje po kojem krši ustav tako što u tv emisijama i na konferencijama za štampu komentariše mnogo toga što nije iz nadležnosti predsednika republike.Isto kao kad ni rekao da krši ustav tako što piše na Forumu Krstarice.
Da kažete da neformalno koristi svoj uticaj kako bi nezakonito stekao imovinsku korist ili ostvario neke druge nezakonite ciljeve možda bih vam i poverovao.

Mislim da policija nece na narod i da to ovaj nesrecnik zna jako dobro.
Verujem da je tu opciju vec razmatrao i uvideo da mu se ne isplati.

Isto tako mislim da ima uz sebe barabe, dilere i razne fele kriminalaca koji mogu da naprave probleme.
Zandarmerija nece biti deo tih problema, ali neka sitna bitanga verujem da hoce.
Koliko su studenti hrabri - cini mi se prilicno!
Cini mi se i da nema nazad, proslo je vreme kada je moglo nazad.

Deluje mi da se ovih dana zavrsava sa bivsom Jugoslavijom i svim njenim reliktima.
Podizem casu u to ime, valjalo je to davno uciniti.

Meni se i dalje cini da nece da ih izguraju.
Da zele oni bi to i uradili, nisu zandarmi tako slabasni, a nisu vala ni gospodstveni pa da im je tabanje strano.

Uostalom, u policiji mnogi imaju decu na protestima a Vucic ipak nije uspeo da postavi zastrasujucu diktaturu pa da mu centar bude snazan i strasan.
Njegov centar je kanal muljatora, secikesa i poltrona koji se bezmalo prirodno urusio.
Problem je u tome sto je takav doveo do ubistva nevinih iz oholosti i trpanja u sefove i dzepove.

Cak ni tiranin nije dogurao da bude, a nije bas da nije imao priliku.

Da kažete da neformalno koristi svoj uticaj kako bi nezakonito stekao imovinsku korist ili ostvario neke druge nezakonite ciljeve možda bih vam i poverovao.
ne mastaj, aljek je izvadio drugara vesica iz zatvora, a on se za sve pitao, aljek je lagao da nije radjena nadstresnica, gurnuo vuceviva da preti da ni 1555 zrtava ne moze da srusi sns mafiju, a sam podstrekivao gazenje dece, stidenata

"pa sta" je rekao i dodao da neki krimos nije bas pola tone kokaina prosvercovao, da je onaj zobenica rekao vestacka inteligencija, i tako je masu krimosa cupao da ne robijaju, pa i dokaze sklanjao sa doljevca i sta sve ne

ogrezao je jos od mlevenja ljudi sa nafijaskim klanom, pa je onda kao doljevac isuvise strasan za javnosty, a zasto molicu? jer je opet njegov drugar kriv, pa da ne robija

sprovodio je medijski linc pol. protivnika, pa likvidirao npr ivanovica, a zasto? jer je to bilo u interesu albanske strane - aljek siftar je pljuniti otac fahri musliu

ne mastaj, aljek je izvadio drugara vesica iz zatvora, a on se za sve pitao, aljek je lagao da nije radjena nadstresnica, gurnuo vuceviva da preti da ni 1555 zrtava ne moze da srusi sns mafiju, a sam podstrekivao gazenje dece, stidenata

"pa sta" je rekao i dodao da neki krimos nije bas pola tone kokaina prosvercovao, da je onaj zobenica rekao vestacka inteligencija, i tako je masu krimosa cupao da ne robijaju, pa i dokaze sklanjao sa doljevca i sta sve ne
Ti samo baljezgaš.Što je najgore sramotiš nas u dalekoj Americi.

Back