adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 6.612
24 sata blokade nije naivno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to bi ti volela bosnjakinjo nasa lepa24 sata blokade nije naivno
Većina policajaca su časni i pošteni ljudi i policija je uvek bila uz narod. Druga stvar je vojska koja je uvek bila protiv naroda.ne pricaj gluposti.
i 96te u mnogovecim protestima kada je masa i rulja sa motkama , sipkama, lancima, kamenjem u hiljadama zaletala se na policiju nismo pucali
lazi, koje imaju zacilj da omrznu policiju i da narod na nju gleda sa dozom mrznje...
vi nesrbi koji ste i rusofobi dokazani volite da se u srbiji desava zlo...
Najvece zlo u Srbiji je diktatorska i autokratska vlast koja vlada nad Srbima skoro pa oduvek, cast retkim izuzecima.ne pricaj gluposti.
i 96te u mnogovecim protestima kada je masa i rulja sa motkama , sipkama, lancima, kamenjem u hiljadama zaletala se na policiju nismo pucali
lazi, koje imaju zacilj da omrznu policiju i da narod na nju gleda sa dozom mrznje...
vi nesrbi koji ste i rusofobi dokazani volite da se u srbiji desava zlo...
ce vidimoКасно је, Грубане.
Полиција и тужилаштво неће желети да учествују у свему томе.
nije btino misljenje nesrba i rusofoba poput tebeNajvece zlo u Srbiji je diktatorska i autokratska vlast koja vlada nad Srbima skoro pa oduvek, cast retkim izuzecima.
Tvoje pandursko-udbasko razmisljanje da su nekakve Ustase ili Siptari veci neprijatelji po Srbiju od tih diktatorskih vlasti, nije bitno, kapetanemark.
to pricaju anti srbiVećina policajaca su časni i pošteni ljudi i policija je uvek bila uz narod. Druga stvar je vojska koja je uvek bila protiv naroda.
Vojska je bila oduvek povezana sa ruskom vojnom Sluzbom, i bili su na strani tih bandita u Rusiji.to pricaju anti srbi
vojska je ona koja je uvek imala poverenje naroda, vojska koja je i u doba titoista sto se tice srba u njoj bila drugacija od udbasa, uvek je taj deo srba u KOS bio drugaciji od udbasa...
Moze i 26 sati.24 sata blokade nije naivno
jbg trebalo je da ko titina udba kazu rusima njet 48me jer im cia tako reklaVojska je bila oduvek povezana sa ruskom vojnom Sluzbom, i bili su na strani tih bandita u Rusiji.
steta sto i hruscov nije u rusiji do veka vladao jel de... jer kako je poklonio krim ukrjaini (kao ukrjainac) kao dokaz bratske ljubavi i sovjetskog jedinstva tako bi sigurno jos toga poklonio u ime ''sovjetskog'' bratstva...Steta sto je Jeljcin bio pijandura loseg zdravlja, da je duze poziveo, mozda bi Rusija, pa time i Evropa i Srbija, bila oslobodjena te bande.
jbg trebalo je da ko titina udba kazu rusima njet 48me jer im cia tako rekla
steta sto i hruscov nije u rusiji do veka vladao jel de... jer kako je poklonio krim ukrjaini (kao ukrjainac) kao dokaz bratske ljubavi i sovjetskog jedinstva tako bi sigurno jos toga poklonio u ime ''sovjetskog'' bratstva...![]()
https://vreme.com/vesti/studentski-protesti-najavljena-celodnevna-blokada-autokomande/
Blokada Autokomande na 24h.
Sta mislite?
Ako ima grama mozga neće, ali mi govorimo o čoveku kome će biti posvećeno poglavlje u udžbeniku psihijatrije, tako da....https://vreme.com/vesti/studentski-protesti-najavljena-celodnevna-blokada-autokomande/
Blokada Autokomande na 24h.
Sta mislite?
Ja pandurima mogu da kazem Idite na Kosmet e to je moja podrska.sad si se nasao da policiju ''podrzavas''
a do juce si urlao da je svaki policajac , ker ili slicno koji je dresiran da slusa naredbe vlasti...
ti i onaj frederik pogotovo...
![]()
glupost.Ja pandurima mogu da kazem Idite na Kosmet e to je moja podrska.
Vi ste hrabri tucete svoj narod a siptarima ne smete ni A da kazete.glupost.
dok smo bili tamo an kosmetu 98 99te i tokom rata u vojsci rep srpske ti si bio pod jroganom kao i tvoji najblizi muskarci u rodu...
tipitnco srpsko junastvo od pojave titoista...
naviko si da drugi ti oslobadjaju srpstvo
Srpstvo se oslobadja tako sto uhapsis bandu Srba na vlasti u Srbiji, a ne tako sto slusas te bandite, i lupas nesto o Kosovu, Siptarima i JNA generalu Ratku parazitcini.glupost.
dok smo bili tamo an kosmetu 98 99te i tokom rata u vojsci rep srpske ti si bio pod jroganom kao i tvoji najblizi muskarci u rodu...
tipitnco srpsko junastvo od pojave titoista...
naviko si da drugi ti oslobadjaju srpstvo
govorili smo kad je trebalo 98 i 99 a k odrugi nego policija...Vi ste hrabri tucete svoj narod a siptarima ne smete ni A da kazete.
ko prvi pomenuo kosovo nego ''idite na kosovo''Srpstvo se oslobadja tako sto uhapsis bandu Srba na vlasti u Srbiji, a ne tako sto slusas te bandite, i lupas nesto o Kosovu,
ajde bosnjo smanji mantru i opsesiju prema junackome sinu nasem djeneralu Ratku.Siptarima i JNA generalu Ratku parazitcini.
Мало ми је лакше после овога јер планирам да пре свитања будем на Аутокоманди у понедељак.Prvo povlacenje zandarmerije pred narodom.
Ovo je samo poruka AV-u, da ne pokusava da zandarmeriju nahuska na narod.