Da li ce 27.01. reagovati zandarmerija?

Morala bi da reaguje ne samo žandarmerija nego i ceo drugi policijski aparat jer to što radi opozicija jeste neka vrsta pobune.Država je dužna da obezbedi normalno odvijanje saobraja.
Da se ja pitam,još danas bi bilo proglašeno vanredno stanje.Zatvore za ustanike ne treba grejati.Naići će nadam xs i neki ledeni talas u februaru.

Morala bi da reaguje ne samo žandarmerija nego i ceo drugi policijski aparat jer to što radi opozicija jeste neka vrsta pobune.Država je dužna da obezbedi normalno odvijanje saobraja.
Da se ja pitam,još danas bi bilo proglašeno vanredno stanje.Zatvore za ustanike ne treba grejati.Naići će nadam xs i neki ledeni talas u februaru.
Njam, njam, njam. Danas si dobio pojacan?

Kršenje ustava može da konstatuje samo ustavni sud.Žandarmerija služi da izvršava naređenja pretpostavljenih a ne da se bavi pravim pitanjima.
Ustavni sud koji vec nije ustanovio da Aleksandar Vucic i SNS krse Ustav godinama je ocigledno pod potpunom kontrolom autokratske vlasti.

To znaci da Srbija nije pravna drzava, i ne postoji pravo.

Posto Srbija nije pravna drzava, Zandarmerija nema nikakvi pravni osnov da hapsi bilo koje protestante.

Ustavni sud koji vec nije ustanovio da Aleksandar Vucic i SNS krse Ustav godinama je ocigledno pod potpunom kontrolom autokratske vlasti.

To znaci da Srbija nije pravna drzava, i ne postoji pravo.
Takvo je tvoje mišljenje a isto mišljenje dele i mnogi nezadovoljnici širom sveta u odnosu na njihove države uključujući i one za koje se veruje da su na znatno višem civilizacijskom nivou od ove naše.
Ako ne postoji pravna država i pravo zašto se stalno pozivate na pomenute pojmove ? Zašto drugima pripisujete svojstvo zločinaca.Nešto je zločin samo zato što je pravom određeno kao zločin.Ako nema prava onda nema ni zločina.

Реално, дошли смо у такву ситуацију да ни жандармерија ни полиција ни кобре неће хтети да иду на народ.

Овде је само питање да ли је довољно луд да ће морати њега да скембају или ће бити испуњени захтеви студената и народа.

Ne smem, ja sam Srbin, znaci da sam sluga i podanik.

Od malena sam ucen da budem sluga i podanik, kao i svi Srbi, pa ne smem da pisnem protiv ovih okupatora.

Da sam hrabar, odmah sutra bi otisao u NATO, ili kod Kurtija, da trazim pomoc da oslobode gradjane Srbije ove okupatorske vlasti.
Za NATO ne znam ali bi Kurti lako mogao da ti kaze da cutis i gledas svoja posla.

Реално, дошли смо у такву ситуацију да ни жандармерија ни полиција ни кобре неће хтети да иду на народ.

Овде је само питање да ли је довољно луд да ће морати њега да скембају или ће бити испуњени захтеви студената и народа.
pare se skembavaju, nista ti ne znas, i onda dzada, kakvi crni zahtevi, pa jel rekao vucevic da idu do 1555 zrtava, potom av huska na gazenje

samo da budete svesni da sns vise nikada ne ide na izbore, radikalizacija, i oni su rekli dokle ce da idu... narod samo treba da ostane hladne glave i trazi ostavke, da bude u strajku

Back