Да ли ће 13 април бити Српски Мајдан?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
79.411
Следеће суботе је дуго најављивани (од стране Бошка, Шолака, Ђиласа и Јеремића) тринаести април.

Неколико дана после тога АВ АВ прави контрамитинг.

А за тај дан се најављују ванредни технички прегледи афтобуса да исти не би могли да превозе демонстранте сендвичаре у Бијоград.

Хоће ли 13. април бити Српски Мајдан или само још један обичан дан у Србији?

Ја мислим да без Срђе Злопоглеђе нема правог Мајдана.

А какво је ваше цењено мишљење?

nece biti majdana

a uspesnost setnjice ce zavisi od komada puknutih glava.
treba da se desi nako nasilje da bi pocela ona toliko ocekivana drama u vezi DIKTATURE

e kada krene drama tada je pozeljno da neki nastradaju

mene su svi ucesnici jako razocarali. najzajebbanija stvar je ona baba sto joj pozlilo i sto se tamo neki setali sa elektricnim motorkama :roll:

takvim ishodima su protesti sraanje

jebbe mi se za obe strane. i za ludog vucica i za ove opozicione klovnove
ja bih licno krknuo neki suzavac u masu cisto radi zanimljivosti :zper:

inace tipujem da se nece nista desiti barem nista kul

Ali Kina podržava Jeremića

Pokloni i donacije: €7,000,000

Sender: Bruce Lee

Ништа док се не умешају Руси. Они су изабрали Трампа, изгласали Брегзит, тренутно бирају посланике за ЕУ парламент... За њих је смена Вучића пис оф кејк.

Opet ovaj glupson sa svojim "da li" i "zašto" temama
Синдром досаде код *******ије и ЕУталибаније - касније еволуира у патолошки поремећај! :hahaha:
Као терапија препоручује се да "гепекирање" и дужи одмор у заграђеном простору. :cool:

mujo i haso.JPG

Следеће суботе је дуго најављивани (од стране Бошка, Шолака, Ђиласа и Јеремића) тринаести април.

А за тај дан се најављују ванредни технички прегледи афтобуса да исти не би могли да превозе демонстранте сендвичаре у Бијоград.

Opozicija kao sto si primetio radi sinhronizovano sa kosovskim separatistima, kada u juznoj srpskoj pokrajini okupatori naprave problem tada i ovi naprave veci lom u glavnom gradu Srbije.

Srbija je pod napadom i treba radikalnije da reaguje.

NAJVECI SRBIN POSLE TESLE

Najveci Srbin je Nolo.

- - - - - - - - - -

Opozicija kao sto si primetio radi sinhronizovano sa kosovskim separatistima, kada u juznoj srpskoj pokrajini okupatori naprave problem tada i ovi naprave veci lom u glavnom gradu Srbije.

Srbija je pod napadom i treba radikalnije da reaguje.

Sigurno rade sa Englezima?

Majdan na turskom-arapskom znaci rudnik ili kamenolom

Back