DA LI "CAKE" IZ PORNICA SLJAKAJU U STVARNOSTI?

Da li ono što vidite u porno-filmovima i primenjujete u praksi, i kako to funkcioniše?

...kao mladji sam se vishe primao a ponekad mi bilo i frka da neshto probam ,secam se jednom za vreme zestokog sexa ja u naletu strasti je shljapim po guzi i ochekujem da ce da pobesni a ona okrene glavu ka meni i njena faca kao da mi kaze ".......uradi to ponovo Sem..".................al ponekad sam i dobio po shamar zbog nekih gluposti ...:)
 
moguce ,nisam se nikad previse opterecavai sa tim ,nisam imao potrebu da razmisljam o tome ,jer sam relativno zadovoljan onim so imam ...u svakom slucaju je bitno dobro opustiti devojku pre stupanja u odnos .

Pazi, svaka riba - organ ce biti opustena posle dobrog sexa. Mozes da je ye8esh vozom - tunel ce ti biti presirok. Ali treba pre toga da je dobro "istorbas"...
 
Nisam sigurna. Može da bude bolje nego na filmu, svakako. Ali postoji neki OSEĆAJ koji se ponekad može javiti, a to je da se neko sit nagledao tih filmova, i opet, osećaj klišetiziranog ponavljanja tih "caka". To je ono što mene odbija. Verovatno može da posluži kao inspiracija, ali doslovno primenjivanje....Bljak!

Не само што је БЉАК, него је и немогуће, јер порнићи су засновани на односима који ван порнића не постоје.
 

Back
Top