- Poruka
- 7.496
Sa druge strane, neki ljudi brzo donose odluke i kada su ozbiljne stvari u pitanju i kada su obične, male stvari u pitanju.
Da li vam treba vreme za donošenje odluka ili odluke donosite na brzinu?
- Komentar ostavljam kasnije -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije to neobično nego je pravilnoJa brzo donosim odluke kada su u pitanje neke ozbiljne stvari, ali sporo donosim odluke u vezi nekih običnih, malih stvari.
Neobično, ali tako je.
U zavisnosti sta treba da se odluci,ali vecinom donosim brzo odluke.Pogledajte prilog 1587064Postoje ljudi koji su neodlučni i potrebno im je vreme da donesu neku odluku, čak i najmanju.
Sa druge strane, neki ljudi brzo donose odluke i kada su ozbiljne stvari u pitanju i kada su obične, male stvari u pitanju.
Da li vam treba vreme za donošenje odluka ili odluke donosite na brzinu?
- Komentar ostavljam kasnije -
To je malo u mom slucaju zanimljivo, ja sam siguran da sam u osnovi veoma neodlucna osoba jer sam za mnoge stvari perfekcionista i nekada sam previse razmisljao i obracao paznju na sve moguce kombinacije i potencijalne posledice sto je generalno nemoguce da se u glavi obradi.
A sa druge strane ironicno radim posao koji zahteva veoma brze i precizne odluke.