Da li brak znači kraj života za muškarca? Kraj momačkog života, slobode, bezbrižnosti. Da li je vredno sve to izgubiti zbog braka?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li brak znači kraj života za muškarca? Kraj momačkog života, slobode, bezbrižnosti. Da li je vredno sve to izgubiti zbog braka?
Ne mora da znači ako je otvoren brak.Da li brak znači kraj života za muškarca? Kraj momačkog života, slobode, bezbrižnosti. Da li je vredno sve to izgubiti zbog braka?
To ako ides u svaleracije, inace je papucara.Život tad tek počinje.
Ne kaže se za džabe "oženjen sam, kao momak živim."
Ne,...za njih znači tek početak života.Da li brak znači kraj života za muškarca? Kraj momačkog života, slobode, bezbrižnosti. Da li je vredno sve to izgubiti zbog braka?
Zamisli da do kraja zivota jedes jedan te isti dorucak .Dosadi...Da li brak znači kraj života za muškarca? Kraj momačkog života, slobode, bezbrižnosti. Da li je vredno sve to izgubiti zbog braka?
Momackog da,ali ima tu mnogo drugih lepih stvari.I da vredno je izgubiti sve to zbog braka.Da li brak znači kraj života za muškarca? Kraj momačkog života, slobode, bezbrižnosti. Da li je vredno sve to izgubiti zbog braka?
Nekoga teraju mama i tata da se oženi. To je veliki pritisak.Da li brak znači kraj života za muškarca? Kraj momačkog života, slobode, bezbrižnosti. Da li je vredno sve to izgubiti zbog braka?
Napredan četverogodišnjak si bioda me je neko terao,nikada me ne bi nateroa,a posto nisam ziveo sa ocem,jer sam otisao od njega po zavrsetku trece godine i posle godinu dana se zaposlio.Bio sam svoj covek i nisam zavisio od nikog.Cisto moja volja da se skrasim i smirim.
Da.Napredan četverogodišnjak si bio
Ako su cicije da zato sto se u braku stecene zarada imovina dele.Da li brak znači kraj života za muškarca?
Ako tako gledaju ne treba da se zene - brak je uvek svuda (kafic restoran klub koncert) ici sa jednom zenom.Kraj momačkog života, slobode, bezbrižnosti.
Ako imaju osecaj da nesto "gube" ne treba da se zene - ako nisu iz fazona da pare idu zeni ona ih rasporedjuje ne treba da se zene - ako hoce da slobodno idu gde zele ne treba da se zene.Da li je vredno sve to izgubiti zbog braka?
Нема ту шта да се губи. Ако волиш жену са којом си ништа ниси изгубиоDa li brak znači kraj života za muškarca? Kraj momačkog života, slobode, bezbrižnosti. Da li je vredno sve to izgubiti zbog braka?
Aman pusti pare zenoAko su cicije da zato sto se u braku stecene zarada imovina dele.
Ako tako gledaju ne treba da se zene - brak je uvek svuda (kafic restoran klub koncert) ici sa jednom zenom.
Ako imaju osecaj da nesto "gube" ne treba da se zene - ako nisu iz fazona da pare idu zeni ona ih rasporedjuje ne treba da se zene - ako hoce da slobodno idu gde zele ne treba da se zene.
Ne.Samo se neke stvari promene.Da li brak znači kraj života za muškarca? Kraj momačkog života, slobode, bezbrižnosti.
Ako muškarac smatra da nešto brakom gubi, onda on i nije za brak, zar ne?Da li je vredno sve to izgubiti zbog braka?
Koje?Ne.Samo se neke stvari promene.
Slažem se.Ako muškarac smatra da nešto brakom gubi, onda on i nije za brak, zar ne?
ja se ne slažem , postoje i predbračni ugovoreni brakovi , sa advokatskim dogovorom, da se unapred zna koje je čije , što ne isključuje ljubav između te žene i tog muškarcaKoje?
Slažem se.