- Poruka
- 126.664
i za koji pistolj sam se uhvatio s oprostenjem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i za koji pistolj sam se uhvatio s oprostenjem.
Pa nisam gurala ja, guro ga dečko sa pumpekako si to uspela?
kod one rupe u koju guras crevo krupnim slovima pise DIZEL
doduse aj i da razumem, tebi nije spacijalnost guranje creva u rupu![]()
a ti mu dala da ti uguraPa nisam gurala ja, guro ga dečko sa pumpe![]()
nije uopste poenta da li si zaradio i da imas da platis vec da si vo koji placa skuplje nesto sto realno vredi i kosta manje.Ja otišao u Maxi da kupim neke kolačiće za dete koje jedino imaju u Maxi-ju
Moje dete, moj prioritet, zabole me uvo kolika je cena tih kolačića ali će ih moje dete jesti a ja ću se potruditi da umesto na proteste, idem na posao i zaradim njemu i meni
Nikad to ne kupujem, ne sviđa mi se, a i skupa do neba. Nisam znala to za azbest. Pa to samo nama uvaljuju, kupe bagatelno, prodaju preskupo. Nanu li im naninu.A Barilu ti Talijan ne bi pojeo da mu prijetišnedozvoljene količne azbesta nađu redovno u kontrolama, niko od Talijana ne jede samo naši koji su navikli na smeće sa imenom, kao..
Zar i ti izdajnikMaxi spustio cene 50% barilla 100din
Sa oproštenjem, baš ga metnoa ti mu dala da ti ugura![]()
i nije vadio dok sve sta treba nije iscureloSa oproštenjem, baš ga metno![]()
Dok nisam vrisnula, stani, vadi ga!!i nije vadio dok sve sta treba nije iscurelo![]()
Bolje ikad nego nikad.Kontam zar i ovakvu akciju nismo mogli sami osmisliti vec kopiramo region.Kasnimo sa ovom akcijom dvije godine.
navikao da ne gledam na cene pa .. i ne gledam da li je skuplje ili jeftinijenije uopste poenta da li si zaradio i da imas da platis vec da si vo koji placa skuplje nesto sto realno vredi i kosta manje.