Da li bojkotujete danas prodavnice?

Ово је паметна идеја, јер су се продавнице у Србији навикле на не нормалне марже.
Tačno, pametna ideja i dokaz da se sve može postići slogom. Potekla ideja iz Hrvatske i prelila se na cijeli region. Ideja u kojoj nije bitna ni nacionalnost ni vjeroispovjest ni boja kože, ni stranačka ni politička opredjeljenost, jednostavno ideja za svakog čovjeka,za sve skupa i za svakoga po na osob....ma bravo.....:klap:

To prema mogucnostima, postoji 10% srba koji vec godinu dana i vise bojkotuju svaku prodavnicu koja nema 50% snizenje cena akciju....

Ostali bojkotuju kad je hladno , kad je kisa, kad nemaju o cemu da pricaju uz vec kupljeno pivo i slicno..

Tako bojkotuju i domove zdravlja i lekare, bojkotuju i prevoz sopstvenim automobilima....puno stvari se bojkotuje u danasnje vreme..

Upravo tako. Čokolada Najlepše želje u USA je dolar ovde 300 dinži. Mi plaćamo tu razliku. Pa koliko transport samo košta da stigne tamo. I uhvatili se svi Barile. Pa sunce mu kalaisano jel samo makarone jedemo?????
A Barilu ti Talijan ne bi pojeo da mu prijetiš :D nedozvoljene količne azbesta nađu redovno u kontrolama, niko od Talijana ne jede samo naši koji su navikli na smeće sa imenom, kao..

Ne bi trebalo paliti auto ali je gore kad se sipa dizel u auto koji trosi benzin.
Pa nisam, sreća pa sam pogledala kad je bio na 3 i po litra, dok sam vrisnula, dok se zaustavio već skoro 7. Onda je došao majstor, gledao, obarao sjedišta, zavlačio se-potrajaće i koštaće pražnjenje, nego natočiti do vrha dizela i litar nečega (ateefa je reko) i tako su uradili ovi na pumpi i ide normala.
I da, i to je rekao majstor-puno gore bi bilo da je obrnuto, dizel u benzinca.

Pa nisam, sreća pa sam pogledala kad je bio na 3 i po litra, dok sam vrisnula, dok se zaustavio već skoro 7. Onda je došao majstor, gledao, obarao sjedišta, zavlačio se-potrajaće i koštaće pražnjenje, nego natočiti do vrha dizela i litar nečega (ateefa je reko) i tako su uradili ovi na pumpi i ide normala.
I da, i to je rekao majstor-puno gore bi bilo da je obrnuto, dizel u benzinca.
Desava se i jednom mojem drugaru su sipali benzin u dizelasa, pa je odmah odslepovao da mu isprazne rezervoar ali je dobio prazan rezervoar posle, eto koliko ovde postuju musterije...NIS-ova pumpa je u pitanju ali sam nacuo da to neki privatnik drzi u stvarnosti.

Desava se i jednom mojem drugaru su sipali benzin u dizelasa, pa je odmah odslepovao da mu isprazne rezervoar ali je dobio prazan rezervoar posle, eto koliko ovde postuju musterije...NIS-ova pumpa je u pitanju ali sam nacuo da to neki privatnik drzi u stvarnosti.
Ja htjela da platim-ma nema govora! Ama nema smisla da ne platim, molim vas! Ma nema šanse, još smo vam dužnici, tako ste smireni bili, niste digli frku, zvali inspekciju-ne i ne!

A žao mi dečka, tek počeo raditi, preblijedio je jadničak, hvata se za glavu, ja njega smirivala, de bolan, opušteno, nije mrtva glava, polako, ebo auto :)
Ja imam naviku kad mi neko sipa benzin da uvek pogledam koje gorivo toci kad uzme pistolj ali posto najvise vozim na plinu, onda nema sta da razmisljam toliko....ali zatreba mi benzin i za neke druge masine.
A kad sam sipam uvek barem dva puta pogledam pazljivo koje gorivo i za koji pistolj sam se uhvatio s oprostenjem.

Ja imam naviku kad mi neko sipa benzin da uvek pogledam koje gorivo toci kad uzme pistolj ali posto najvise vozim na plinu, onda nema sta da razmisljam toliko....ali zatreba mi benzin i za neke druge masine.
A kad sam sipam uvek barem dva puta pogledam pazljivo koje gorivo i za koji pistolj sam se uhvatio s oprostenjem.
Oprostila :D:zcepanje:

remove cap GIF by Duracell

Back