- Poruka
- 126.784
Ja sam resio da danas ne kupujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaravnoJa sam resio da danas ne kupujem.
Naravno da od tebe nije moglo da se očekuje da vidiš poentuNe, ne vidim poentu. Svaka čast studentima što su se izborili da se objave svi dokumenti ali ne vidim poentu da se danas ne kupuje.
Pa čekaj zar nisu svi zahtevi studenata ispunjeni? Studenti hoće da uđu u prelaznu vladu? Postigli su to što su hteli, svaka im čast, ali sada je vreme za učenje čini mi se.Naravno da od tebe nije moglo da se očekuje da vidiš poentu![]()
Poenta je da nas deru marzama i da moramo nesto uraditi povodom togaNe, ne vidim poentu. Svaka čast studentima što su se izborili da se objave svi dokumenti ali ne vidim poentu da se danas ne kupuje.
Nisu ispunjeni.Pa čekaj zar nisu svi zahtevi studenata ispunjeni? Studenti hoće da uđu u prelaznu vladu? Postigli su to što su hteli, svaka im čast, ali sada je vreme za učenje čini mi se.
Ja sam resio da danas ne kupujem.
I ja, nista ne kupujem u prodavnicama u SrbijiJa sam resio da danas ne kupujem.
Pa čekaj zar nisu svi zahtevi studenata ispunjeni? Studenti hoće da uđu u prelaznu vladu? Postigli su to što su hteli, svaka im čast, ali sada je vreme za učenje čini mi se.
Poenta je da nas deru marzama i da moramo nesto uraditi povodom toga
DOSTA je cekanja da se smiluju i spuste cene