S
Samanta
Gost
Ja verujem u boga,molim se za svacije duse,idem u crkvu,verijete li vi da ce bog uopste posetiti
Samanta:Ja verujem u boga,molim se za svacije duse,idem u crkvu,verijete li vi da ce bog uopste posetiti
aharon:Ja svjedočim da Bog postoji ..
Pa naravno. Vidiš li da se žene masovno u većini svetskih religija tretiraju kao bića na nivou negde između lišajeva i gljiva.1010011:aharon ::
«nema On šta posebno da dolazi»
Bog je muško ??
Sizif:Bog je muško ?? Pa naravno.
Zbog automatskog algoritma za izbacivanje ružnih reči ne možeš da pišeš baš to što si naveo. Svaka reč koja u sebi sadrži niz glasova (ja ću ih pisati odvojeno da se ne bi i moj primer pretvorio u zvezdicu) J*E*B*A ili J*E*B*O biva automatski izbrisana, a to je kao što vidimo slučaj upravo sa rečju hleb kada se kaže u ijekavici u genitivu, dativu, instrumentalu itd.aharon:Takođe te molim da mi kao moderator objasniš zašto ne mogu da pišem neke riječi ijekavicom a da mi se ne prikažu kao "*" kada pošaljem post. Npr. ne mogu da pišem "hljeb" nego moram poslije da editujem post i prepravim u "hleb" da bi se to kako treba prikazalo.
Sizif:Očekujem ga između utorka i četvrtka, od 2. do 4. marta 2004. Baš se radujem što će doći, da se najzad upoznamo.
brankica85juke:Ja zaista verujem u Boga, mislim da Bog mozda i nece sici na zemlju ali Isus Hrist hoce sigurno