Da li Bog namerno ne da nekima da imaju decu?

Ne, čuo od tebe. Pohvalio si se da ti je od 40cm u ladnoj vodi a mora da su i ruke ko sajle. Od čega pitam ja tebe? Od okretanja BIBLISKIH listova?
Sta je sad ovo,ljubomora ili razocarenje sto kod tebe izostaju rezultati nakon takvih "treninga"...!? :D
Ma reko ja da su te debelo prevarili od malena,hteo ti meni verovati ili ne proporcije nemaju nikakve dodirne tacke sa takvim treninzima...mozda eventualno sa hirurgijom ali je za to bolje da se savetujes sa strucnim medicinskim osobljem...

P.S. ...nego prosto frapira preciznost tvojih zakljucaka, ti si to odmah na brzinu tacno zakljucio o kojim se proporcijama radi i to potpuno pogresno jer kao prvo,to ne korespondira sa realnom praksom fizickog obrezanja a kao drugo i to najbitnije - propustio si primetiti humoristicki kontekst nase prepiske sa Saletom,jer me je on na nesto upozorio nakon cega sam u istom stilu reagovao defanzivno,da se malo nasmejemo...u produzetku je on poentirao takodje odlicnom primedbom ( tusheom) na moj racun pa ja se opet branio i sve je to bilo nekako u okvirima doziranog humora...
...ali ovo sto sad trenutno radis prevazilazi te okvire i maltene ukazuje na neke tvoje komplekse stoga te savetujem da sto pre prihvatis svoju realnost i da batalis taj tvoj trening nego da se fokusiras na svoju suprugu ako je imas ili da je sto pre nadjes. :D

Poslednja izmena:

Back