Da li Bog namerno ne da nekima da imaju decu?

Mi bez Boga ni luk ne možemo da posadimo...
a gde je život jednog budućeg čoveka?
Imajući u vidu da smo svi koji živimo Bogom dozvoljeni... zar to nije već velika čast?
Pazi, rodila me majka... hej, ja Bogu značim nešto hej, moglo je to biti bilo koje drugo, a izabrao je mene, i ne znam šta ću dalje sa tim, ali... Bog me je dao.
Kakva lepota, zapovest sama po sebi i kako sama istina da postojim potvrđuje da imam Stvoritelja divnog.
mislim da ne voli Bog da mu se šlihtaju :p

ma ne možeš ni da pomisliš, ne zanosi se, mator si da gledaš boga kao supermena.
Ako vec hoces koristiti tu terminologiju - svi ljudi mogu biti "supermeni"samo ako se fokusiraju na Sveto Pismo i to nema nikakvu vezu sa godinama,bio mlad ili mator kao teb...pardon,kao neki drugi svi mogu biti supermeni ( tvoj termin) ili jos preciznije Bozja deca ( Biblijska terminologija).

Ako vec hoces koristiti tu terminologiju - svi ljudi mogu biti "supermeni"samo ako se fokusiraju na Sveto Pismo i to nema nikakvu vezu sa godinama,bio mlad ili mator kao teb...pardon,kao neki drugi svi mogu biti supermeni ( tvoj termin) ili jos preciznije Bozja deca ( Biblijska terminologija).
isus je malo dete za tebe, aeterum i carstvo božije. da vas nema bog ne bi znao šta da radi

ma ti ne bi znao ni da seksaš ženu dok ne nađeš izveštaj u bibliji, znam to ne moraš da ponavljaš.
Hajde posto je vec kasno i deca su na spavanje evo ti nesto stimulativno,za laku noc:

Pri.5,18-20:
"...Blagosloven da je izvor tvoj, i veseli se ženom mladosti svoje;
Neka ti je kao košuta mila i kao srna ljupka; dojke njezine neka te opijaju u svako doba, u ljubavi njezinoj posrći jednako.
A zašto bi, sine, posrtao za tuđinkom i golio njedra tuđoj..."

Iskreno,sto se tice "akcije u krevetu"ove Biblijske instrukcije prihvacam bez ikakvih primedbi,sto je svakako na moje licno a i na zadovoljstvo moje supruge...

Hajde posto je vec kasno i deca su na spavanje evo ti nesto stimulativno,za laku noc:

Pri.5,18-20:
"...Blagosloven da je izvor tvoj, i veseli se ženom mladosti svoje;
Neka ti je kao košuta mila i kao srna ljupka; dojke njezine neka te opijaju u svako doba, u ljubavi njezinoj posrći jednako.
A zašto bi, sine, posrtao za tuđinkom i golio njedra tuđoj..."

Iskreno,sto se tice "akcije u krevetu"ove Biblijske instrukcije prihvacam bez ikakvih primedbi,sto je svakako na moje licno a i na zadovoljstvo moje supruge...
nisi ti razumeo solomona vidim ja :D

Dopustite Bogu da bude Bog.
Mnogo nas je i držimo različite strane, različita učenja, i sve je razbacano tako da se svađamo oko Njega... ali, pitanje je da li je teško dopustiti da Bog bude Bog mimo svega toga, jer Bog je uvek bio mimo svih nas i svega što znamo, i pre sviih nas?
U paramparčad sve, ali Bogu dopustiti da bude Bog... izgleda da je najteže iskušenje.

isus je malo dete za tebe, aeterum i carstvo božije. da vas nema bog ne bi znao šta da radi
paklena trojka foruma :p ...svako sa svojom paklenom pričom o tome šta je Bog hteo da kaže....gore arijana, dole levo robivek, dole desno CB :p
iu

evo za robia da razmišlja o ovom biblijskom izveštaju

20. И упаљиваше се за својим милосницима, у којих је тело као у магарца, и течење као у коња.
A sto bih ja o tome razmisljao kad sam ti vec dao konkretan tekst koji mi je "misao vodilja"na tom planu ?
...e sad ako je upravo ovaj tekst tvoja inspiracija donekle i mogu da razumem neke tvoje stavove ali ipak je to magarac prijatelju,gde ga nadje zar ti nije nimalo "neprijatno" ( citaj - ekstremno bolno)...jes da si ti izdrzljiv momak ali sta je mnogo mnogo je... :D

ovaj gore je garant robi, on se posle forumašenja oseća pobednički kad nas izbombarduje biblijskim izveštajima.
ovaj dole desno, zna se "jehovin nevidljiv pokret 1914"
:hahaha:
ne znam meni robi baš liči na ovog dole levo što likuje nad onim što je izgovorio...a ovaj dole desno proriče zlo i drži neku računicu u ruci pa me asocira na CB...ovaj gore je kao neko uhvaćen u maloj laži pa me podseća na arijanu kad se malo spetlja u objašnjenjima naročito kad pravda svako pogrešno uverenje JS

Back