Da li Bog namerno ne da nekima da imaju decu?

evo nek on odgovori to

Bog kaze:

49. Allahova je vlast na nebesima i na Zemlji. On stvara šta hoće! On poklanja žensku djecu kome hoće, a kome hoće - mušku,
50. ili im daje i mušku i žensku, a koga hoće, učini bez poroda; On uistinu, sva zna i sve može.
Al ako si s jaran'ma celu noć pio rakiju, ni Alah te ne može spasti od mamurluka.

Da li Bog namerno ne da nekima da imaju decu?
Bože me sačuvaj.. :pop:

Ako se Bog ne meša u ostale izbore koje čovek pravi, zašto bi se umešao
u izbor da ima decu?
Nego ljudi prave grešku misleći da je želja vera, a to dvoje nije isto.
Želja rađa strah da nećeš dobiti to što želiš. Što je želja jača, to je jači
i strah. I u dobrom delu slučajeva, kada ljudi ne mogu da imaju decu,
prejaka želja je blokada koja stoji na putu. Pa još ako poveruje da to
Bog brani da imaju decu..

Vera može da pomogne.

Ja mislim da postoji neka sila koja jednostavno ne dozvoljava da odredjeni ljudi imaju potomke.
Jeдан човек који је завршио психотерапију ми је рекао: дешава се да жена подвесно одбија да има дете са неким. Па подсвесно одбија зачеће.
И то се у пракси дешава.
Постоје ситуације да две особе у браку немају децу, а да када се обе особе разведу и оду у други брак, да оба бивша партнера имају децу.
А има и Божије воље свакако, чуо сам за случај да брачни пар нема децу, и у тренутку када усвоји дете, добије своје, биолошко дете. Има свега, наравно. Има и брачних парова који су молитвом добили дете. И то их има јако, јако пуно.
Опет као што наслов каже, свако од нас познаје барем један брачни пар који не може да има децу. Тако да то се једноставно дешава.
Не улазим у разлоге зашто, јер их може бити милион.

Back