- Poruka
- 55.475
Da li Bog namerno ne da nekima da imaju decu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne verujem u intervencionistickog Boga, jer transliram recimo coveka koji se brine o pcelama. Sigurno se ne brine o svakoj ponaosob,Da li Bog namerno ne da nekima da imaju decu?
Ima sila jaca od te sileJa mislim da postoji neka sila koja jednostavno ne dozvoljava da odredjeni ljudi imaju potomke.
Pošto za Boga nismo sigurni da li postoji onda ćemo da kažemo priroda. I odgovor na tvoje pitanje je da.Da li Bog namerno ne da nekima da imaju decu?
Najgore sto mnogi i imaju potomke..Ja mislim da postoji neka sila koja jednostavno ne dozvoljava da odredjeni ljudi imaju potomke.
Bilo bi lepo da ovo češće radi. S obzirom da smo u outbreak-u sa 8 milijardi ljudi na planeti.Ja mislim da postoji neka sila koja jednostavno ne dozvoljava da odredjeni ljudi imaju potomke.
Da li Bog namerno ne da nekima da imaju decu?
Al ako si s jaran'ma celu noć pio rakiju, ni Alah te ne može spasti od mamurluka.evo nek on odgovori to
Bog kaze:
49. Allahova je vlast na nebesima i na Zemlji. On stvara šta hoće! On poklanja žensku djecu kome hoće, a kome hoće - mušku,
50. ili im daje i mušku i žensku, a koga hoće, učini bez poroda; On uistinu, sva zna i sve može.
Ako im je Bog dao onda i zaslužuju.A opet neko ima puno dece ko ne zasluzuje ni jedno.
Objasnjenje ?
Al vidis ovakve stvari te demantujuAko im je Bog dao onda i zaslužuju.
Ko smo mi (smrtnici) da procenjujemo?
Mi smo ti koji vidimo dal zasluzujuAko im je Bog dao onda i zaslužuju.
Ko smo mi (smrtnici) da procenjujemo?
Bože me sačuvaj..Da li Bog namerno ne da nekima da imaju decu?
Bog je stvorio prirodu.nema Bog veze sa tim..vec Priroda..i niko ne bi trebao da ide protiv Prirode
Jeдан човек који је завршио психотерапију ми је рекао: дешава се да жена подвесно одбија да има дете са неким. Па подсвесно одбија зачеће.Ja mislim da postoji neka sila koja jednostavno ne dozvoljava da odredjeni ljudi imaju potomke.
Mozda su vise potrebnija deci ovima koji ne treba da imaju.Ko zna sta bi bilo od njih da nemaju decu.Na neki nacin im deca smire bubice u glavi.Bog je kazete "nekom" podario da ima decu koji ne treba da ih ima a nekima koji placu za decom ne mogu da ih dobiju.
Jel to ta tkz bozja ljubav ?
Jesu li Bog i Priroda u nekoj vezi?nema Bog veze sa tim..vec Priroda..i niko ne bi trebao da ide protiv Prirode
A kakva veza moze da postoji izmedju tvorca i stvari koje je on sklepo.Samo.moze da voli svoje delo.A moze ga i razbije u paraparcsd.Jesu li Bog i Priroda u nekoj vezi?