Da li biti u vezi ili placati usluge

Ja zelim da razmenjujem i emocije ali ne i da budem bankomat ili da glumim neke ambicije.
Dobro je to sto znas sta zelis, a sta ne.
Idi ka tome.
Probaj da upoznas devojku koja zeli istu stvar kao i ti.

Nisi dosta stariji od mene. Nisi dosta propustio, kao sto ti mislis. Ovo se ja nadovezujem na tvoje prethodne teme.
 
Ако нећеш обавезу свакако боље бити соло. Мада не видим зашто би морало ишта да те кошта да би имао неку крес шему. У врх главе нека боца вина или пар грама гудре, што је смешно. Ако си неспособан да нађеш другарицу у том смислу онда плати другарицу ноћи. Свако и једна и друга и трећа опција ћете коштати, само што прва опција тј веза или брак може да те кошта живота у сваком смислу, ово остало је лимунада.
 
Ako si samac kao ja i nemas zenu kuci na dugme, i posebno kad vec ulazis u godine, fino narucis kad te volja. Posteno, bez obaveza.
Fino je i da si u vezi kad je sve u redu, ali tu vec imas obaveze i zensko smaranje i njhov vrtlog. To je teret, i ako imas propale veze iza sebe namece ti se pitanje zasto i dalje traziti i forsirati veze. Ako nemas propale veze, onda daj i tome sansu.
 
...ako te ne zanima materijalno, brak, deca, ako nisi nikakva prilika za tako nesto, ako nisi bogat ni situiran niti te zanima iznajmljivanje stanova ili krediti, a zanima te samo seks i emocije bez nekakvih vestackih manipulacija? Dok si u ostalim slucajevima samodovoljan iako to ne bi bilo dovoljno devojci. Veliki su zenski zahtevi da bi se bilo u vezi. Sta je isplativije po novcanik i kako je lakse ostvariti samo seks i emocije ako bi bilo redovnog vidjanja?
Masturbacija ti je najisplativija po novčanik uz porniće.
Daleko više smisla ima negoli plaćanje prostitutki.
 
sta je lose sa ambicijama? niko ne zeli da se vezuje za 30godisnjaka koji ne vidi nista dalje od svog sela itd.

bankomat ne moras da glumis, ali nije red ni da ocekujes da zena uvek placa tvoj produzeni sa mlekom
Lose je zato sto ce neko da mi naredjuje kako ja treba da zivim. Jasno sam to napisao. Od devojke ne ocekujem nista materijalno.

Za tebe su decko pravo resenje muskarace.
Mene muskarci ne privlace.
 

Back
Top