Ja se zadovoljavam u proseku jednom dnevno. U zadnje vreme sam imao dane kada sam cak i po triput dnevno, sad kad sam poceo da radim vratio sam se na jednom dnevno. Puno sam aktivan na takav nacin ali bez obzira na to, nisam zadovoljan jer mi fali pravi odnos, ljubav i strast. Nevoljeni, omrazeni, sugavi sam monstrum koji je u svadji sa celim svetom i tako se osecam jer nemam s kim da budem u lepim odnosima. Oko samozadovoljavanja, jedino je malo lakse kad znas da imas neku nezavisnost ali to je nekako prazno.
Inace, meni fale i ovako dodiri, mazenje, toplina i slicno, ne bi mi bilo ni to-to ni kad bi se odnos sveo samo na prostu penetraciju, nezniji od proseka jesam, a mislim da bih umeo lepo da zadovoljim devojku, samo za to nemam priliku. Imam i neke osobine koje bi se svidele devojkama a koje inace nemaju drugi muskarci i na cemu im devojke zameraju. Zivotno nisam ostvaren ovako za okolinu iako sam nesto minimalno uspeo u zivotu jer sam radio i stedeo, vise da imam ambicije ne mogu jer nisam nikako, cilj mi je samo da prezivim.
Pre dve godine sam se prvi put poljubio, a imao sam i mazenje, bio sam dopadljiv jednoj devojci i veoma mi je dobro islo vodjenje neznosti. A i ona je bila dobra. Nisam nikada imao seks niti smo ikad bili razgoliceni. Oterao sam je svojom s*ebanoscu jer sam bio jako nezadovoljan zivotom, poslom, i tako to.