...bili sa malo punijim/punijom dechkom/devojkom? Da li bi vam to smetalo ili ne???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e vaterpolisto gde treniras i koje si god?mozda te nekim slucajem poznajem.(i brat mi trenira)Corey:Jao KAda se setim tih dana.I ja sam do sestog razreda bio debeo ali sam poceo da trecim,vaterpolo,sklekovi izbacio meso iz hrane ,masno,slatko i slano tako da sam sada vegeterijanac mada ponekad volim sladoled :?
TReniram na 25-om mada planiram da se preselim na tasMala roze Maca:e vaterpolisto gde treniras i koje si god?mozda te nekim slucajem poznajem.(i brat mi trenira)Corey:Jao KAda se setim tih dana.I ja sam do sestog razreda bio debeo ali sam poceo da trecim,vaterpolo,sklekovi izbacio meso iz hrane ,masno,slatko i slano tako da sam sada vegeterijanac mada ponekad volim sladoled :?
pogledaj na privatCorey:TReniram na 25-om mada planiram da se preselim na tasMala roze Maca:e vaterpolisto gde treniras i koje si god?mozda te nekim slucajem poznajem.(i brat mi trenira)Corey:Jao KAda se setim tih dana.I ja sam do sestog razreda bio debeo ali sam poceo da trecim,vaterpolo,sklekovi izbacio meso iz hrane ,masno,slatko i slano tako da sam sada vegeterijanac mada ponekad volim sladoled :?
Pogledao samMala roze Maca:pogledaj na privatCorey:TReniram na 25-om mada planiram da se preselim na tasMala roze Maca:e vaterpolisto gde treniras i koje si god?mozda te nekim slucajem poznajem.(i brat mi trenira)Corey:Jao KAda se setim tih dana.I ja sam do sestog razreda bio debeo ali sam poceo da trecim,vaterpolo,sklekovi izbacio meso iz hrane ,masno,slatko i slano tako da sam sada vegeterijanac mada ponekad volim sladoled :?
Corey:U al ti je fora u pi*ku materinusnake:Corey + Mala Roze Maca = Shopping
Nisam znao da se rozikasta pali na male vaterpoliste :shock:
...bili sa malo punijim/punijom dechkom/devojkom? Da li bi vam to smetalo ili ne???
Ja volim krupnije tipove,...vise me privlace nego mrsavi...
wishe wolim mrshawije,ali nemam ni protiw punijih nista protiw =)
Krupniji i puniji nisu isto ...