KljucZaBravu Zainteresovan član Poruka 396 12.04.2010. u 21:17 - Da li biste.. #51 Potomstva se nikad ne bih odrekao.To je nesto,prirodno i svrsishodno.Ne psi i macke..Deca i samo deca.Sve drugo se moze naci.Pa i kupiti.
Potomstva se nikad ne bih odrekao.To je nesto,prirodno i svrsishodno.Ne psi i macke..Deca i samo deca.Sve drugo se moze naci.Pa i kupiti.
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 388.355 12.04.2010. u 21:43 - Da li biste.. #52 Sally_Solomon: ..se odrekli potomstva ukoliko vas partner ne zeli decu, ili vec ima decu iz prethodnog braka pa ne zeli vise dece npr..? Kliknite za proširenje... Ja sam se odrekla partneta koji nije zelo decu.. a ako bi moj partner imao svoju .. prihvatila bih njegovu i imali bi joj jedno nase..
Sally_Solomon: ..se odrekli potomstva ukoliko vas partner ne zeli decu, ili vec ima decu iz prethodnog braka pa ne zeli vise dece npr..? Kliknite za proširenje... Ja sam se odrekla partneta koji nije zelo decu.. a ako bi moj partner imao svoju .. prihvatila bih njegovu i imali bi joj jedno nase..