gost 444539
Aktivan član
- Poruka
- 1.773
Kome? U kojoj situaciji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NeKome? U kojoj situaciji?
Banka se obezbjeđuje tako. Da i manju kamatu. Moji rođaci su žiranti svom sinu za kredit za stan.Znaci banka misli da nisi sposoban za kredit i ti onda trazis od nekog da garantuje za tebe![]()
Dobro pitanje; da li postoji takva budala![]()
Nikad, nikome...ali bukvalno nikom.Kome? U kojoj situaciji?
Naravno; ali onaj ko je sposoban da placa kredit ne treba ziranta; procenili su da si rizican i sto bi ti neko bio zirant izuzev ako se radi o detetu i spreman si da placas penale ako zayebe.Banka se obezbjeđuje tako. Da i manju kamatu. Moji rođaci su žiranti svom sinu za kredit za stan.
Nikad vise, imao sam problema,covjek nije vracao dug, srecom mi je banka izasla u susret.Kome? U kojoj situaciji?
Nekada ! pre 90 ih nisi ni mogao da podigneš neki veći kredit bez 1 ili 2 žiranta . Normalnje da i ti vršiš procenu kome šeš biti žirantZnaci banka misli da nisi sposoban za kredit i ti onda trazis od nekog da garantuje za tebe![]()
Dobro pitanje; da li postoji takva budala![]()
Pre 90ih je sve bila drzavna svojina pa i banke; drugi sistem i drugo vreme.Nekada ! pre 90 ih nisi ni mogao da podigneš neki veći kredit bez 1 ili 2 žiranta . Normalnje da i ti vršiš procenu kome šeš biti žirant
Obično smo se birali izmedju familije ili rodbine
Da, postojao je i zakon da ti rata ne sme prelaziti 1/3 platePre 90ih je sve bila drzavna svojina pa i banke; drugi sistem i drugo vreme.
Danas banka procenjuje rizik i ako ti se ne radi o detetu; ne vidim ni jedan razlog zasto bi garantovao za nekog ko nije sposoban da placa kredit na osnovu primanja koja ima.