totsi Iskusan Poruka 6.686 05.04.2026. u 10:44 - Da li biste vozili ovako nešto? #26 bird again: Ne odgovara mi nikako. Kliknite za proširenje... 1/1 nikad nikom nijedan avatar nije tako dobro stajo ko tebi taj vrsti kokoš nazad
bird again: Ne odgovara mi nikako. Kliknite za proširenje... 1/1 nikad nikom nijedan avatar nije tako dobro stajo ko tebi taj vrsti kokoš nazad
totsi Iskusan Poruka 6.686 05.04.2026. u 10:44 - Da li biste vozili ovako nešto? #27 tab503: a to si ti? nisam te prepoznao.. Kliknite za proširenje... E O TOM JA PRIČAM!
totsi Iskusan Poruka 6.686 05.04.2026. u 10:46 - Da li biste vozili ovako nešto? #28 bird again: Ne odgovara mi nikako. Kliknite za proširenje... ti bi tila da ti taj odgovara, kava razmišljanje toplina. ali ti nisi to, ti si naša mala koka prdilica.
bird again: Ne odgovara mi nikako. Kliknite za proširenje... ti bi tila da ti taj odgovara, kava razmišljanje toplina. ali ti nisi to, ti si naša mala koka prdilica.
dlugomir stari roker Moderator Poruka 254.008 05.04.2026. u 10:46 - Da li biste vozili ovako nešto? #29 bird again: Ovo je, pre svega, jako nebezbedno vozilo. Na stranu to što je ružno. Kliknite za proširenje... Dobro, to je tačno. Zato takvo niko serijski ni ne pravi.
bird again: Ovo je, pre svega, jako nebezbedno vozilo. Na stranu to što je ružno. Kliknite za proširenje... Dobro, to je tačno. Zato takvo niko serijski ni ne pravi.
totsi Iskusan Poruka 6.686 05.04.2026. u 10:47 - Da li biste vozili ovako nešto? #30 kakav je smart po bezbednosti?
tab503 Daj link Administrator Poruka 138.216 05.04.2026. u 10:59 - Da li biste vozili ovako nešto? #31 totsi: E O TOM JA PRIČAM! Kliknite za proširenje... mislis se..koji lik pise ove glooposti i tek onda skapiras pa ti bude jasno P.S. sad sam nahebao
totsi: E O TOM JA PRIČAM! Kliknite za proširenje... mislis se..koji lik pise ove glooposti i tek onda skapiras pa ti bude jasno P.S. sad sam nahebao
totsi Iskusan Poruka 6.686 05.04.2026. u 11:02 - Da li biste vozili ovako nešto? #32 tab503: mislis se..koji lik pise ove glooposti i tek onda skapiras pa ti bude jasno P.S. sad sam nahebao Kliknite za proširenje... ma ne nego oću reći da je totalno neprepoznatljiva sa ovim aparatom što su i ti potvrdio, pisati ćemo peticiju ako ga ne vrati sama
tab503: mislis se..koji lik pise ove glooposti i tek onda skapiras pa ti bude jasno P.S. sad sam nahebao Kliknite za proširenje... ma ne nego oću reći da je totalno neprepoznatljiva sa ovim aparatom što su i ti potvrdio, pisati ćemo peticiju ako ga ne vrati sama
bird again Legenda Poruka 50.375 05.04.2026. u 13:40 - Da li biste vozili ovako nešto? #33 totsi: ma ne nego oću reći da je totalno neprepoznatljiva sa ovim aparatom što su i ti potvrdio, pisati ćemo peticiju ako ga ne vrati sama Kliknite za proširenje... Imate priliku da prihvatite nešto novo.
totsi: ma ne nego oću reći da je totalno neprepoznatljiva sa ovim aparatom što su i ti potvrdio, pisati ćemo peticiju ako ga ne vrati sama Kliknite za proširenje... Imate priliku da prihvatite nešto novo.