Da li biste voleli da ponovo imate 20 godina?

Da li biste voleli da ponovo imate 20 godina?

• Da

glasova: 10 35,7%
  • Ne

glasova: 18 64,3%

• Ukupno glasova
    28

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.828
"Prvo dijete sam rodila s 40, drugo s 45, snimala sam u "Bondu" s 50 i nikada ne bih voljela ponovno imati 20 godina. U mladosti imate "baute de diable" (đavolju ljepotu), kako kažu Francuzi, ljepotu koju ne shvaćate, koju niste spoznali. Ali, kad je tebi 50, unutar tebe se rađa ljepota druge vrste, ljepota koja ti daje snagu. Ta snaga nije vezana za vanjsku ljepotu."
Monica Belluci, preuzeto sa FB Čitaj knjigu

IMG_5368.jpeg

Da, ali s onom pameću, odnosno glupošću.
A Monica se poput mene olinjala i ocvala, samo sebe lažno tješi i jede gov*na.
Iako, i to mi je prestaro, najviše bi zauvijek volio imati 10, s onom pameću/glupošću naravno.

izuzetno ružno razmišljanje prema strarenju

a svi starimo

pa i ti

Voleo bih, to su najbolje godine - od trinaeste pa do dvadeset i pete. Pubertet i rana mladost...

Što se tiče ovog citata Monike Beluči, deluje mi kao tešenje same sebe zbog neminovne prolaznosti i starenja... inače mislim da žene to neuporedivo teže podnose, bar po onome što sam video, valjda jer toliko stavljaju akcenat na svoj fizički izgled. Monika nije ni prva ni poslednja...

Voleo bih, to su najbolje godine - od trinaeste pa do dvadeset i pete. Pubertet i rana mladost...

Što se tiče ovog citata Monike Beluči, deluje mi kao tešenje same sebe zbog neminovne prolaznosti i starenja... inače mislim da žene to neuporedivo teže podnose, bar po onome što sam video, valjda jer toliko stavljaju akcenat na svoj fizički izgled. Monika nije ni prva ni poslednja...
Mislim da žena zna o čemu priča i vjerujem joj da to i misli. To se vidi po tome što dostojanstveno stari, ona ima dovoljno samopouzdanja da dopušta sebi bore i tijelo zrele žene.

Da, voljela bih da imam energiju i organizam 20-ogodišnjaka i ovu zrelost i znanje.
To onda nije to.
Praktički si vampir, nakaza, spiritualna anomalija.
Da imaš te godine i svoju današnju zrelost i znanje, ne bi imala energiju osobe od 20 godina.
Ono što bi ti falilo je ta crta kaosa i gluposti koja te krasi u dvadesetim godinama.
Ovce i novce, jare i pare, ne ide.
Kad bi mladost znala, kad bi starost mogla.
Ako voliš Star Trek, pogledaj TNG epizodu koja se zove Tapestry.

"Prvo dijete sam rodila s 40, drugo s 45, snimala sam u "Bondu" s 50 i nikada ne bih voljela ponovno imati 20 godina. U mladosti imate "baute de diable" (đavolju ljepotu), kako kažu Francuzi, ljepotu koju ne shvaćate, koju niste spoznali. Ali, kad je tebi 50, unutar tebe se rađa ljepota druge vrste, ljepota koja ti daje snagu. Ta snaga nije vezana za vanjsku ljepotu."
Monica Belluci, preuzeto sa FB Čitaj knjigu

Pogledajte prilog 1437211
a sta joj drugo preostaje nego ovako da kaze ?

Back