Da li biste voleli da imate šefa sličnog sebi?

stigla sam,ustanite!:vestica:
Stand Up Nbc GIF by Law & Order

Naravno da bih voleo da imam šefa sličnog sebi, jer bi takav šef bio dobar svim dobrim i vrednim radnicima koji bi tačno znali šta im je posao i konkretna odgovornost i koja su pravila rada i ponašanja na radnom mestu i za svako kršenje pravila i napravljenu štetu bi bili JEDNAKO kažnjavani, a ne neko malo ili nimalo, a neko više zavisno od ličnih simpatija. Šef sličan meni bio bi vrlo loš za neradnike, spletkaroše, manipulatore, ulizice, one koji svoju odgovornost hoće da uvale drugom radniku i sve one koji misle da su nedodirljivi zato što su se u firmi zaposlili kao nečije vezare, jer bi se vrlo brzo uverili u suprotno, jer sam kroz dosadašnji rad na žalost uverio da sa bezobraznim i bahatim ljudima NE TREBA PRAVITI TRULE KOMPROMISE NITI IM UDOVOLJAVATI, JER ONI TO NEĆE CENITI i u prvoj zgodnoj prilici od takvih vezara dobićete "NOŽ U LEĐA". Šef sličan meni nikad ne bi angažovao radnike da mu obavljaju njegove PRIVATNE KOMBINACIJE ili da angažuje radnike, koji su mu dragi, da umesto njega obavljaju prljave poslove u smislu maltretiranja drugih radnika, koji mu nisu dragi. Sve ovo što sam nabrojao na žalost nisu osobine većine šefova u Srbiji, zato nam dobri radnici odlaze u inostranstvo, jer se u Srbiji u većini firmi (mislim i na državne i na privatne) na žalost ne ceni rad, znanje i stručnost i zato sam ubeđen da neću skoro naći šefa sličnog sebi.

Back