Da li biste voleli da imate šefa sličnog sebi?

Ja sam bila super šef. Barem tako kažu.
Trenutni šef mi u stvari nije šef, i ako sam mislila da jeste ali su mi rekli da nije. Nisam prenela to tzv šefu jer mi žao, a meni je lakše da misli da je šef. :zcepanje:

Svi srećni. Šef šefuje, ja i ovako i onako radim svoj posao, a šef trenutno ne želim da budem. Lakše mi ovako.
I ja,...ostala mi ista plata, "titulu" sam prepustila drugom.

I ja,...ostala mi ista plata, "titulu" sam prepustila drugom.
Upravo. Neka hvala. Odbila sam skoro neke projekte i tzv titule jer su mi nevažne. Daj mi platu pa me zovi "mali od palube". Znam da bih radila i dalje ono što radim, pa što bih sebi tovarila još nešto na pleća.

Zavisi i kakvoj si ekipi šef. Imala sam nekih 10-15 mladih ljudi u svojoj ekipi i bili su super!

Upravo. Neka hvala. Odbila sam skoro neke projekte i tzv titule jer su mi nevažne. Daj mi platu pa me zovi "mali od palube". Znam da bih radila i dalje ono što radim, pa što bih sebi tovarila još nešto na pleća.

Zavisi i kakvoj si ekipi šef. Imala sam nekih 10-15 mladih ljudi u svojoj ekipi i bili su super!
Mo'ž misliti,...kad sam jedva čekala da predam titulu.😁

Retko koji šef je ok, ja imam neprijatna iskustva sa njima. Jednog sam prijavio jer mi je nudio da muljamo zajedno, a bio je kreten, jednom su mi šefovi bili i vlasnici i nisam nešto bio zadovoljan, jednom mi je šef na gradilištu pokušao da namesti krivičnu odgovornost za nebezbednost radnika. Sam svoj gazda je najbolje ili što manje interakcija sa šefom, tipa rad od kuće ili tako nešto.

Morao sam da aktiviram dijakritike
To se zove kvačična latinica i trebalo bi da je koristi svako ko je prerastao teen period.
~~~

Jedna je bila iskompleksirana, bahata, glupa, sklona da pravi klan šlihtara oko sebe. Sa njom sam zaratila jer me je nagazila što nisam htela po njenom (protiv pravila i zakona) i pobedila je. :mrgreen:
Sad mi je jedan drugi šef koji je u fazonu 'kako ćemo lako ćemo', sa svima dobar, lenj, nema autoritet, ****** je, okreće glavu na mobing i nasilje, samo da se on ne stresira.
Ali bar može s njim da se dogovori i objasni, nema taj umišljeni šefovski stav i kapira posao.

Ja bih bila super šef, i volela bih da imam šefa kakva sam ja. :mrgreen:

Back