a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 35.765
zasto ti je tema na pdf "zene" ?Kao na primer:čitanje misli, teleportovanje,vidovitost , letenje.da ste nevidljivi ili neku drugu
I šta biste radile sa njima ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto ti je tema na pdf "zene" ?Kao na primer:čitanje misli, teleportovanje,vidovitost , letenje.da ste nevidljivi ili neku drugu
Umesto na Misterijama ili Kuvarstvu lolzasto ti je tema na pdf "zene" ?
Od pomenutih volela bih da mogu leteti.Kao na primer:čitanje misli, teleportovanje,vidovitost , letenje.da ste nevidljivi ili neku drugu
Не треба схватити да мени драги блиски људи су исто или мање вредни од било ког пса. Мислио сам кад сам писао о многим људима кад се упореде са умиљатим верним псима.imam psa i obožavam je, bukvalno sam luda za njomali mi pas nije najbolji drug ..to su meni bliski ljudi
i životinja ne može da ih zameni bar ja tako gledam na život
da bi ti mogao ovako nešto "pametno" da pitašzasto ti je tema na pdf "zene" ?
zar ne možeš da upecaš na pecaljku soma kapitalca vec moraš da ronišdisanje pod vodom, pa kad izvadim soma kapitalca iz save, da mi se ribari klanjaju na obali...![]()
da bi ti mogao ovako nešto "pametno" da pitaš
Не пролазиш, не претеруј.Nesto razmisljam, ona moja nevidljivost za ulazak u sefove, je l ja prolazim kroz predmete ili ne? Je l ide to zajedno sa nevidljivoscu?
Pitam da znam zbog organizacije, ako prolazim kroz predmete onda mogu kad ocu, al ako ne, onda mora se organizuem za ulazak i izlazak iz sefa![]()
Pu majku mu, znaci mora strategija ulaz-izlazНе пролазиш, не претеруј.
kuku i lele namaMoc manipulacije nad svim zivim bicima.
Momentalno bih se povukao u Mordor, sakupio sve zveri oko sebe i krenuo Sauronovim stopama.
![]()
pa lepše ovako, ko super-šilja, "ta-dah!"zar ne možeš da upecaš na pecaljku soma kapitalca vec moraš da roniš![]()