jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Promenit svetsku politiku koja izrabljuje obicne ljude po celom svetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji si ti djavolakDa mogu birati koju ću supermoć imati najradije bih imao sposobnost "compulsion", to je kao neka vrsta hipnoze koju koriste vampiri u seriji The vampire dairies. Dovoljno je da pogledaju žrtvu u oči i mogu je natjerati da radi što god hoće, zaboravi nešto što se dogodilo ili joj usade neko mišljenje.
Da ja imam tu sposobnost natjerao bih gazdu da mi daje tri puta veću plaću, da mogu džabalebariti na poslu, ono sjedit i ne radit ništa, kako bi vi Srbi rekli prst u uvo i boli me briga. I još bi gazda okolo pričao kako sam mu najbolji radnik.![]()
imam psa i obožavam je, bukvalno sam luda za njomВише волим углавном псе од људи. Веран као пас. Читао сам пуно научних истраживања да је пас најбољи друг човеку.
У Србији??? Неће се десити.a posle te uhapse jer nemas dokaz odakle ti pare
ti bi da znas veceras Španija ili FrancuskaSkromna vidovitost, recimo par sati unapred, taman da popunim loto ili tiket pre izvlacenja ili utakmice
Nece da te hapse, nego ce mafija po nalogu Sluzbe da ti trazi reket.У Србији??? Неће се десити.
Да тако хапсе мали би били затвори за све контроверзне бизМисмене.
Шта има везе и да платим, кад пљачкам банку биће и за њих и за менеNece da te hapse, nego ce mafija po nalogu Sluzbe da ti trazi reket.
Svi kontraverzni bizmismeni placaju reket, i Sluzba im je nekad u zivotu kucala na vrata, i pominjala da znaju gde im dete ide u skolu.
Ja bih rado pljackao drzavne firme i fondove, ali mi za to ne pomaze nevidljivost, nego veza u stranci.Шта има везе и да платим, кад пљачкам банку биће и за њих и за мене
У ствари, нећу ја, @Metla na vestici хоће да пљачка чим постане невидљива.
Ц. Сувише је честа појава.Ja bih rado pljackao drzavne firme i fondove, ali mi za to ne pomaze nevidljivost, nego veza u stranci.
Racuna li se veza u stranci kao supermoc?![]()
Ili u vreme kada je Mikelandjelo stvarao da se uverim da li je bio čovek ili vanzemaljac jer je bio vidovit i genije![]()
Ej, zamisli da možeš da dovedeš npr. Mikelanđela, Da Vinčija, Teslu, Ajnštajna,a i Sokrata ili Platona da pozovu na kafenisanje![]()
Палма би могао да нам помогне.Ej, zamisli da možeš da dovedeš npr. Mikelanđela, Da Vinčija, Teslu, Ajnštajna,
Platona, Sokrata na kafenisanje...
ja bi večeras da znam koja komšinica me želi...ti bi da znas veceras Španija ili Francuska![]()
Ko da ja ne znam da ih operema posle te uhapse jer nemas dokaz odakle ti pare
Ne. Nikako.Kao na primer:čitanje misli, teleportovanje,vidovitost , letenje.da ste nevidljivi ili neku drugu
I šta biste radile sa njima ?
Свако од нас може у одређеном тренутку.Ne. Nikako.
Nisam dobar čovek. Nemam poverenja u sebe.
Šta će mi nešto što mogu da zloupotrebim.
Nece da te hapse, nego ce mafija po nalogu Sluzbe da ti trazi reket.
Svi kontraverzni bizmismeni placaju reket, i Sluzba im je nekad u zivotu kucala na vrata, i pominjala da znaju gde im dete ide u skolu.
taman sam htio nešto slično napisatiSkromna vidovitost, recimo par sati unapred, taman da popunim loto ili tiket pre izvlacenja ili utakmice
Da automatski neutrališem smrad, kako nikada ne bi morao da se tuširam.Kao na primer:čitanje misli, teleportovanje,vidovitost , letenje.da ste nevidljivi ili neku drugu
I šta biste radile sa njima ?