Da li biste voleli da imate neku natprirodnu moć?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da mogu birati koju ću supermoć imati najradije bih imao sposobnost "compulsion", to je kao neka vrsta hipnoze koju koriste vampiri u seriji The vampire dairies. Dovoljno je da pogledaju žrtvu u oči i mogu je natjerati da radi što god hoće, zaboravi nešto što se dogodilo ili joj usade neko mišljenje.

Da ja imam tu sposobnost natjerao bih gazdu da mi daje tri puta veću plaću, da mogu džabalebariti na poslu, ono sjedit i ne radit ništa, kako bi vi Srbi rekli prst u uvo i boli me briga. I još bi gazda okolo pričao kako sam mu najbolji radnik.:hahaha:

Da mogu birati koju ću supermoć imati najradije bih imao sposobnost "compulsion", to je kao neka vrsta hipnoze koju koriste vampiri u seriji The vampire dairies. Dovoljno je da pogledaju žrtvu u oči i mogu je natjerati da radi što god hoće, zaboravi nešto što se dogodilo ili joj usade neko mišljenje.

Da ja imam tu sposobnost natjerao bih gazdu da mi daje tri puta veću plaću, da mogu džabalebariti na poslu, ono sjedit i ne radit ništa, kako bi vi Srbi rekli prst u uvo i boli me briga. I još bi gazda okolo pričao kako sam mu najbolji radnik.:hahaha:
Koji si ti djavolak :zcepanje:

Више волим углавном псе од људи. Веран као пас. Читао сам пуно научних истраживања да је пас најбољи друг човеку.
imam psa i obožavam je, bukvalno sam luda za njom :zaljubljena: ali mi pas nije najbolji drug ..to su meni bliski ljudi
i životinja ne može da ih zameni bar ja tako gledam na život

У Србији??? Неће се десити.
Да тако хапсе мали би били затвори за све контроверзне бизМисмене.
Nece da te hapse, nego ce mafija po nalogu Sluzbe da ti trazi reket.

Svi kontraverzni bizmismeni placaju reket, i Sluzba im je nekad u zivotu kucala na vrata, i pominjala da znaju gde im dete ide u skolu.

Svi kontraverzni bizmismeni placaju reket, i Sluzba im je nekad u zivotu kucala na vrata, i pominjala da znaju gde im dete ide u skolu.
Шта има везе и да платим, кад пљачкам банку биће и за њих и за мене :rotf:
У ствари, нећу ја, @Metla na vestici хоће да пљачка чим постане невидљива.

Шта има везе и да платим, кад пљачкам банку биће и за њих и за мене :rotf:
У ствари, нећу ја, @Metla na vestici хоће да пљачка чим постане невидљива.
Ja bih rado pljackao drzavne firme i fondove, ali mi za to ne pomaze nevidljivost, nego veza u stranci.

Racuna li se veza u stranci kao supermoc? :think:

Ili u vreme kada je Mikelandjelo stvarao da se uverim da li je bio čovek ili vanzemaljac jer je bio vidovit i genije :)

a i Sokrata ili Platona da pozovu na kafenisanje :lol:
Ej, zamisli da možeš da dovedeš npr. Mikelanđela, Da Vinčija, Teslu, Ajnštajna,
Platona, Sokrata na kafenisanje...

Шта ће ДБ овцу 100мил.евра.

Али новом на власти требају опљачкане паре претходних са власти.

Бавити се пљачкањем је илузија јер ће бити опљачкани

Hmm trebalo bi mi vise njih jer za ovo moderno doba nije dovoljno da imas samo jednu moc.Danas u ovo moderno doba biti prosecan je jednako skoro biti i na korak pred siromastvo, nemas postovanje, popularnost, status ti si niko i nista i neprimetan si, nevazan...

Ako bih bas morao jednu moc to je da budem u najboljoj verziji sebe tj top formi i po izgledu i godini i imam moc regeneracije tj zaustvljanje starenja i bolesti, smrtne povrede i slicno nema problema zacelice se samo od sebe...

Sta bih s tim pa oslobodio bih se od svih pritiska drustva i ne bih morao da radim i kukam da nadjem poso i da imam neki zivot posle njega.Putovao bih, mogao da ucim stvari ajer bih imao vremena bez pritiska da moram imam novac i pritiska modernog drustva...
Ovako ogranicen sam zaglavljen u zacarani krug a ujedno mi snaga i mladost prolazi...
To sto bi ljudi oko mene umirali i generacije ne bi me toliko dotaklo jer sam i sam svedok akoliko brzo te ljudi zaborave pa i porodica a kamo li van nje...Za godinu dana si vec a za tri neko secanje, za 6 te jedva neko spomene za 12 jedva da si postojao...
Danas te zaborave i dok si ziv a kamo li mrtav...

Bilo bi u neku ruku kao da zivim vise zivota, ciklusa tj na svakih 60 godina menjao bi aindititet i zapocinjao nov zivot...Istrazivao bih i mnogo toga...

A rekoh voleo bi vise moci da bih mogao da se uhvatim u kostac sa modernim dobom i tehnologijom tj da bih mogao da uticem na lose odluke politicara i nepravdu iz senke kao neki super heroj ali ne ja bi bio antiheroj jer nosim neki mrak u sebi ali nikada ne bi bio zlikovac a ne bi ni svetac...

Letenje, ta regeneracija, telekineza poput dzedaja tj laganija verzija, x rej vid, mogucnost da usporim vreme i krecem se brze za neki izvesni period...To bi bilo to otprilike...

Back