da li biste se upoznali sa nekim sa neta

• Začetnik teme Začetnik teme taja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svako ima pravo na svoje misljenje.. neki misle da je hrabar onaj ko pogine dok drugi misle da su i oni koji su sacuvali glavu hrabri, pa sad ti vidi ...
mozda tebi izgledam poput macenceta , mozda sam nekome izgledao gore od zvera ...mozda ko ce ga znati ...
nego sta bi s nama ...hmmmmm gde smo ono stali ,

zato sto nam je ostavio izbor, zato sto znam da od mene zavisi koliko cu biti sretan , kako cu ziveti , hocu li verovati ili ne normalno , njegovo je kad cemo napustiti ovaj svet ali u medjuvremenu treba mu zahvaljivati , mozda nam podari koji dan vise a ipak mozda mu se dopadnemo pa odluci da nas ranije prizove k sebi .... ko ce ga znati :?

kosmopolit:
zato sto nam je ostavio izbor, zato sto znam da od mene zavisi koliko cu biti sretan , kako cu ziveti , hocu li verovati ili ne normalno , njegovo je kad cemo napustiti ovaj svet ali u medjuvremenu treba mu zahvaljivati , mozda nam podari koji dan vise a ipak mozda mu se dopadnemo pa odluci da nas ranije prizove k sebi .... ko ce ga znati :?
POPRAVLJAS SE, POCINJES DA LICIS NA ONU ZVER SA POCETKA

da, kad sam bila malo mladja probah i to zadovoljstvo :) mislim da sam imala puno srece, jer su svi ljudi koje sam znala sa icq-a bili ok, a sa jednim od njih mi se desila i veoma zanimljiva veza. ali, mislim da je to bila luda luda sreca, i da nikad ne znas zapravo ko se krije iza cyber identiteta - mozes da konstruises osobu kakvu zelis, a kad dodjes na temu emocija, to postaje tricky...u svakom slucaju, treba probati!

...bolje da ste ovaj topic nazvali "Taja i Kosmo...i jos po neko..." :lol:
...cool je upoznati likove sa neta,imao sam pozitivna iskustva,sto se mene tice ako neko bude organizovao neko vidjanje,cool,vidimo se...ne vidim sta bi tu trebalo da bude strasno ili pogresno...
...kosmo,3 su lista ispisana,zar niste do sad razmenili telefone?? :shock: :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back